מקלות בצק פיצה שום וגבינה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

הכנתי מקלות שום וגבינה מבצק פיצה .

כמה דקות עבודה ויש לכם מאפים נהדרים ומפנקים לארוחת ערב מהירה וטעימה.

מתכון מצוין להכנה לארוחות ערב ,או ככיבוד מלוח לאורחים .

ערבי הדלקת הנרות של חנוכה מתקרבים , כך שזה רעיון מעולה לאירוח,

אני בטוחה שתאמצו אותו.

אמן שיהיה לנו נס בחג הזה ונזכה לראות את השבויים והחיילים שחוזרים הביתה בשלום.

הכנת מקלות לחם שום וגבינה ממש במהירות ובקלות.

עם בצק פיצה מוכן זה בדיוק כמה דקות הכנה, גם ספונטני בלי להכין בצק ולהתפיח מראש.

בצק פיצה שמרית נמצא במקרר בסופר.

אצלי בבית תמיד למקרה שמפתיעים אותי.

וזה יצא ממש מושלם

מומלץ ! טעים טעים…

המצרכים-

בצק פיצה שמרית

כרבע כוס שמן זית

2 שיני שום כתושות

חופן עלי בזיליקום טריים קצוצים דק דק

כפית אורגנו

מעט מלח

150 גר’ גבינה צהובה או מוצרלה, גאודה  מגורדת

אופן ההכנה

את המתכון תוכלו לראות למטה בסרטון המצורף 

מערבבים שמן זית עם בזיליקום, אורגנו, מלח ושום כתוש.

פותחים את הבצק ומעבירים אותו מעל נייר אפייה מעט מקומח.

חותכים לחצי.

מורחים שכבה נדיבה של השמן המתובל מעל הבצק.

מפזרים מעל גבינה צהובה.

סוגרים מעל את הבצק השני ושוב מורחים שמן מתובל

ומפזרים גבינה. חותכים בעזרת חותכן פיצה, לרצועות דקות של כ- 2 ס”מ.

מכניסים לתנור 180 מעלות אפייה של חצי שעה.

מורידים את המאפה לחום תחתון על תחתית התנור לעוד 5 דקות.

מוכן

חותכים בעזרת החותכן למקלות מגישים לשולחן ונהנים.

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments