עו"ד מוני עזורה – אוהב אוכל ומבקר במסעדות בארץ ובעולם.
מסעדת "דה נורמן" היוקרתית במלון נורמן בתל אביב,
מפגישה נגיעות דרום צרפתיות וים תיכוניות בניצוח השף ברק אהרוני.
המסעדה מגישה אוכל איכותי ושירות מעולה של המלצרים.
מנה ראשונה היתה של כרובית בגחלים על מצע קרם עשבים והיא בהחלט מנה טובה.
מנת טרטר טונה על בסיס ויניגרט מלפפון ותפוח היתה מנה מצויינת
כך מנת הקלמארי על בסיס סלט עגבניות לחם שאור ורוטב טרטר שגם היא מנה מצויינת.
מנת הסלט הרומאי שכללה וינגרט קיסר,פרמזן ובייקון היתה מנה נחמדה.
מנת השרימפס קריסטל ביחד עם חמאת טרגון וקוניאק היתה מצויינת והטובה מכולן.
מנת פריטו מיסטו שכללה שרימפס וקלמארי מטוגנים וביחד עם אנשובי ועלי מרווה היתה מנה נחמדה.
מנת הקינוח של פנקוטה מיוגורט עיזים ביחד עם מנגו פסיפלורה היתה מנה מדהימה.
9.1 בסולם מוני.