עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
בסופשבוע האחרון הכנתי פרגיות בטעם אסייתי .
ממש בקלות ובמהירות הקפצתי, מנה שווה שכולם פשוט אוהבים.
הגשתי כמה מנות על השולחן אבל המנה הזו התחסלה במהירות וכולם שיבחו אותה.
כמה שזה טעים !
מה שהכי מצחיק זה הקלות של המנה , ממש בלי להשקיע יוצאת מנה בשרית מושלמת !
תוך רבע שעה יש לכם ארוחה מוכנה של מסעדות- מתכון מהיר וקל
המצרכים-
כ- קילו פרגיות טרי
לרוטב
2 כפות סויה
2 כפות רוטב טריאקי
כף חומץ אורז/לימון
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק- אפשר מעט חריף
2 כפות דבש/סילאן
פלפל שחור גרוס
כף גדושה קורנפלור
כפית אבקת שום או שום כתוש
להגשה –
חופן שומשום
בצל ירוק פרוס דק
אופן ההכנה –
- מנקים היטב את הפרגיות וחותכים לקוביות גדולות או פרוסות.
- מערבבים את כל הרטבים,תבלינים והקורנפלור עם קוביות הפרגיות.
- מחממים 3-4 כפות שמן זית במחבת כבדה וגדולה – אש גבוהה !
- מעבירים את הפרגיות לטיגון משני הצדדים – מכל צד 2-3 דקות או יותר.
- עד שרואים שהבשר עשוי היטב. אני גם סוגרת עם מכסה לאיזה דקה כדי להיות בטוחה שהכל מטוגן ומבושל היטב.
- לאחר שרואים שיש צליה טובה של הבשר אפשר להגיש.
- מפזרים שומשום בנדיבות ומעליו בצל ירוק קצוץ ומגישים
- מושלם עם אורז לבן או בתוך פיתה 🙂
מוקפץ פרגיות אסייתי – אין אחד שלא אוהב
למי שיש אינסטגרם יכול ללחוץ כאן ולהצטרף אלי לעמוד – מתנות קטנות גם באינסטגרם
מבחר ענק של מתכונים והצעות לארוחות השבת
לוחצים כאן ומגלגלים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
ווטסאפ גם כאן
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
*את המתכון אפשר להפוך ללייט ומתאים כמעט לכל דיאטה – נקו את הפרגית היטב משומן או השתמשו בחזה עוף במקום פרגית, תורידו את כמות הרטבים בחצי וגם את השמן .
- ניתן גם לשפד את הפרגיות ולשים על האש או על פלנצ’ה
Subscribe
Login
0 Comments