לביבות כרישה – פרסה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

IMG_3822

המדריך המלא להכנת לביבות – קציצות כרישה  פרסה לחג !

 

הלביבות האלה הן חובה על שולחן החג.

 

בכל חג מונחות על השולחן ועוד לפני שמתחילה הארוחה מתחסלות.

בפסח מחליפים את הקמח בקמח תפוחי אדמה ואת פירורי הלחם בקמח מצה.

 

כל כך טעימות – הלביבות הכי אהובות במשפחה !

 

המתכון של אמא 

IMG_3817

 

איך מכינים לביבות פרסה כרישה ?

2 כרשות גדולות

2 תפוחי אדמה בינוניים

2 ביצים

מלח, פלפל שחור

מעט כמון

2 כפות קמח- לפסח קמח תפוחי אדמה

2 כפות פירורי לחם- לפסח קמח מצה 

 

הצטרפו לדף של מתנות קטנות בפייסבוק 

 

מבשלים את הכרישות ותפוחי האדמה בסיר עם מי מלח 20-30 דקות- עד לריכוך.
מעבירים למסננת. סוחטים את הנוזלים.
מרסקים בממחה של הפירה ומוסיפים  ביצים, פירורי לחם, תבלינים וקמח.
מערבבים היטב לקבלת מרקם אחיד.
מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה יפה.
מעבירים לנייר סופג.

IMG_3818

 

אפשרות נוספת לפני הטיגון לצפות את הלביבות בפירורי לחם ואז להכניס לטיגון .

IMG_3822

 

נפלא תכינו לחג הקרב ובא !

מתכון ללביבות כרישה קלאסיות כמו של סבתא 

 

רוצים להכין לביבות כרשה עם בשר ?

כמות ל- 12 קציצות

 

1 כרשה בינונית חתוכה

1 תפוח אדמה גדול

100 ג"ר בשר טחון (בקר) 

חופן פטרוזיליה

1/4 כפית בהרט

1/4 כפית כמון

מלח , פלפל

3 כפות קמח מצה בפסח או פירורי לחם

1 ביצה

כל מתכוני הלביבות שלי 

מתכונים  נוספים 

 

אהבתם את המתכון ?אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,

 אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

חזרה לדף הראשי !

 

 

 

 

תגובות

תגובות