לביבות כרישה בשילוב דלורית וגבינות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

 

לביבות אפויות שמכילות בעיקר ירקות ,עם טאץ קטן של גבינות ותבלינים.

 

הלביבות יצאו מושלמות – טעימות בטירוף.

רק הספקתי לצלם מהר, מהר ואחר כך נעלמו בשניה, לכן ממליצה להכפיל את הכמויות.

 

 

בואו להכין,

 

 

הכמות ל- 12-15 לביבות.

 

1 כרשה גדולה חתוכה

1/4 דלורית גדולה חתוכה גס בערך 2 כוסות

1 קישוא גדול מגורד

בצל 

2 כפות גבינה לבנה או קוטג'

50 גר' גבינה בולגרית /מלוחה/עיזים

1 ביצה

3 כפות קואקר

פרוסת לחם רטובה סחוטה

מלח, פלפל

עלי בזיליקום טריים כ- 10 

חצי כפית אורגנו יבש או זעתר

מעט שמן זית 

 

 

ההכנה היא ממש פשוטה

נעזרים במיקרו כדי לרכך מעט את הירקות

מניחים בקערה את הכרשה החתוכה מכסים בצלחת ומכניסים למיקרו ל- 4 דקות בפולסים.

כך עושים גם עם הדלורית.

את הקישוא סוחטים ומעבירים לקערה גדולה.

מכניסים למעבד מזון את הכרשה, דלורית,בצל חתוך,פרוסת לחם ובזיליקום .

טוחנים לתערובת חלקה – לא מעבר.

מעבירים לקערה הגדולה.

      

משלבים גבינות, ביצה, תבלינים,קוואקר ופירורי לחם.

 

משמנים נייר אפייה במעט שמן זית.

יוצרים לביבות בגודל הרצוי – לא דק מידי.

מפזרים מעט פירורי לחם מעל הלביבות ומטפטפים שמן זית.

מכניסים לתנור שחיממנו מראש ל-200 מעלות כ- 30 -20 דקות.

מגישים לשולחן עם גבינות וירקות ,

 

 

 

 

זה מושלם 🙂

 

 

 

ויש כאן מתכון הכי שווה , ללביבות כרשה מסורתיות של אמא 

כל המתכונים לאירוח חלבי 

כל מתכוני הלביבות שלי 

אהבתם את המתכון ?אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,

 אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

חזרה לדף הראשי !

 

 

תגובות

תגובות