לביבות כרשה – פרסה

IMG_3822

 

הלביבות האלה הן חובה על שולחן החג.

 

בכל חג מונחות על השולחן ועוד לפני שמתחילה הארוחה מתחסלות.

בפסח החליפו את הקמח בקמח תפוחי אדמה ואת פירורי הלחם בקמח מצה.

 

כל כך טעים – הלביבות הכי אהובות במשפחה !

 

המתכון של אמא 

IMG_3817

 

 

2 כרשות גדולות

2 תפוחי אדמה בינוניים

2 ביצים

מלח, פלפל שחור

מעט כמון

2 כפות קמח- לפסח קמח תפוחי אדמה

2 כפות פירורי לחם- לפסח קמח מצה 

 

הצטרפו לדף של מתנות קטנות בפייסבוק 

 

מבשלים את הכרשות ותפוחי האדמה בסיר עם מי מלח 20-30 דקות- עד לריכוך.
מעבירים למסננת. סוחטים את הנוזלים.
מרסקים בממחה של הפירה ומוסיפים  ביצים, פירורי לחם, תבלינים וקמח.
מערבבים היטב לקבלת מרקם אחיד.
מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה יפה.
מעבירים לנייר סופג.

IMG_3818

 

אפשרות נוספת לפני הטיגון לצפות את הלביבות בפירורי לחם ואז להכניס לטיגון .

IMG_3822

 

מתכונים  נוספים 

 

עקבו אחרי גם באינסטגרם 

 

 

תגובות

תגובות