
עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
לביבות אפויות בטעם מיוחד לכל אוהבי הארטישוק הירושלמי
שטעמו מאוד עדין ומיוחד.
לביבות חגיגיות שישתלבו מצויין בשולחן חג הפסח
בואו להכין – קל ופשוט
המצרכים-
כחצי קילו ארטישוק ירושלמי מקולף (5-6 יחידות בינוניות)
בצל גדול אדום או רגיל
חופן נדיב פטרוזיליה קצוצה
ביצה
חופן עירית קצוצה
מעט בזיליקום טרי או יבש
מלח, פלפל שחור
3 כפות קמח מצה/פירורי לחם או כל קמח אחר גם ללא גלוטן
אופן ההכנה –
מחממים תנור לטמפרטורה 190 מעלות
- קולפים את הארטישוק הירושלמי ומגרדים לתוך קערה.
- מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן עד להזהב יפה.
- מעבירים את הבצל המטוגן לקערה עם הארטישוק המגורד.
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים למסה אחידה.
- משמנים היטב נייר אפייה
- יוצרים לביבות שמנמנות ומניחים על נייר האפיה
- מכינים לתנור לאפייה של כ- 20-30 דקות
- באמצע האפייה הופכים את הלביבות.
לביבות בטטה קסבייה – ארטישוק ירושלמי – מאודד מיוחדות וטעימות
מבחר ענק של מתכוני לביבות מכל הסוגים שיש !
מבחר ענק של מתכונים לפסח החל ממנות ראשונות ,סלטים,עיקריות ועוגות
חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !
רוצים להיות מעודכנים ? מצטרפים לקבוצה שלי בפייסבוק
” התפריט היומי”
מצטרפים לאינסטגרם ומתחילים לעקוב אחרי הדף שלי כאן באינסטגרם
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
Subscribe
Login
0 Comments
Newest