לביבות בטטה קסבייה – ארטישוק ירושלמי

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

לביבות אפויות בטעם מיוחד לכל אוהבי הארטישוק הירושלמי

שטעמו מאוד עדין ומיוחד.

לביבות חגיגיות שישתלבו מצויין בשולחן חג הפסח

בואו להכין – קל ופשוט

 

 

המצרכים- 

כחצי קילו ארטישוק ירושלמי מקולף (5-6 יחידות בינוניות)

בצל גדול אדום או רגיל

חופן נדיב פטרוזיליה קצוצה

ביצה

חופן עירית קצוצה

מעט בזיליקום טרי או יבש

מלח, פלפל שחור

3 כפות קמח מצה/פירורי לחם או כל קמח אחר גם ללא גלוטן

אופן ההכנה –

מחממים תנור לטמפרטורה 190 מעלות

  • קולפים את הארטישוק הירושלמי ומגרדים לתוך קערה.
  • מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן עד להזהב יפה.
  • מעבירים את הבצל המטוגן לקערה עם הארטישוק המגורד.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים למסה אחידה.
  • משמנים היטב נייר אפייה
  • יוצרים לביבות שמנמנות ומניחים על נייר האפיה


  • מכינים לתנור לאפייה של כ- 20-30 דקות
  • באמצע האפייה הופכים את הלביבות.

לביבות בטטה קסבייה – ארטישוק ירושלמי – מאודד מיוחדות וטעימות

מבחר ענק של מתכוני לביבות מכל הסוגים שיש !

מבחר ענק של מתכונים לפסח החל ממנות ראשונות ,סלטים,עיקריות ועוגות 

חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !

רוצים להיות מעודכנים ?  מצטרפים לקבוצה שלי בפייסבוק

" התפריט היומי" 

 מצטרפים לאינסטגרם ומתחילים לעקוב אחרי הדף שלי כאן  באינסטגרם

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

תגובות

תגובות