עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
לביבות בטטה משגעות וטעימות והן ללא גלוטן
ומכינים אותן ממש בקלות .
אני מאוד אוהבת בטטה ומשלבת אותה המון במתכונים שלי.
מתכונים עם בטטה
בתוך מרקים,לביבות,קציצות, בתנור ועוד .
השבוע הכנתי לביבות בטטה בשילוב של כרשה
לביבות ללא גלוטן טעימות ועשירות .
את הלביבות אפשר לטגן או לאפות
לפני שמתחילים חשוב מאוד ! – נכנסים לעמוד שלי באינסטגרם ולוחצים על Follow
המצרכים –
2 בטטות בינוניות מגורדות
בצל קצוץ
20 ס”מ כרשה קצוצה
2 כפות קמח חומוס /או קמח עדשים/פירורי לחם/קמח מצה
ביצה (לטבעונים במקום ביצה תוסיפו עוד 2 כפות קמח חומוס)
מלח, פלפל שחור
אפשר מעט אגוז מוסקט
איך מכינים לביבות בטטה כאלה יפות וטעימות ?
אופן ההכנה –
- מניחים 2 כפות שמן זית במחבת ומטגנים מחצית מהבצל הקצוץ
- משלבים את את הכרשה ומטגנים עד להזהבה קלה.
- בקערה מניחים את הבטטה המגורדת ואת חצי הבצל הקצוץ
- מוסיפים את הבצל והכרשה המטוגנים.
- משלבים את התבלינים,הביצה והקמח, ומערבבים היטב.
- מניחים בצד כמה דקות לספיגת טעמים.
- מחממים מעט שמן במחבת טפלון ומטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים
- בשלב זה במקום לטגן, אפשר להניח על נייר אפייה משומן ולאפות בתנור 25 דקות על חום 180 מעלות.
אוהבים לביבות ?
לוחצים כאן למבחר מתכוני הלביבות שלי
חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !
רוצים להיות מעודכנים במתכונים חדשים ?
נרשמים לניוזלטר כאן בבלוג !
הצטרפו לדף הפייסבוק “מתנות קטנות התפריט היומי”
וגם לקבוצה ” התפריט היומי”
ואם יש לכם אינסטגרם – כאן קישור לדף הטעים שלי בואו לעקוב
Subscribe
Login
0 Comments