כנפיים חריפות ברוטב ברביקיו כמו של אגדיר

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

כנפיים חריפות כמו שאוכלים באגדיר.

אנחנו מתים על הכנפיים האלה וניסיתי לעשות בבית

הצליח ובגדול !

כנפיים מתובלות חריפות במידה הנכונה וקריספיות – אין יותר טעים מזה

אז בפעם הבאה שאתם רוצים לפנק את המשפחה הילדים,הנכדים – תכינו להם את הכנפיים הטעימות האלה.

מי שלא אוהב חריף – יכול להשמיט מהמתכון את כל המרכיבים החריפים.

המצרכים –

2 קילו כנפיים

3/4 כוס קמח

כף פפריקה מתוקה

כפית פפריקה חריפה

לרוטב ברביקיו-

מעט שמן זית

5 שיני שום כתושות

חצי כוס רוטב צ’ילי מתוק

רבע כוס רוטב צ’ילי חריף

רבע כוס טריאקי

3 כפות סויה

2 כפות סילאן /סוכר חום

פלפל חריף פרוס או צ’ילי גרוס (לפי טעם)

אופן ההכנה –

מכינים את רוטב הברביקיו לפני.

במחבת רחבה וגדולה או סיר , מחממם טיפה שמן זית עם שום כתוש על אש ממש נמוכה.

מוסיפים את כל שאר המרכיבים .2 דקות בישול וסוגרים את האש.

חוצים את הכנפיים ומנקים היטב.

מערבבים קמח עם התבלינים.

טובלים את הכנפיים בקמח  ומנערים משאריות.

מחממים שמן לטיגון עמוק.

מטגנים את הכנפיים עד שמשחימות ומעבירים ישר לתוך הרוטב.

לאחר שסיימנו את הטיגון מחממים את המחבת עם הכנפיים ל 2 דקות ערבוב .

ומגישים עם בצל ירוק קצוץ ושאריות הרוטב מעל הכנפיים.

זה נפלא !

 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

כנסו כאן והצטרפו לקבוצת ווטסאפ שלי

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 מתנות קטנות האינסטגרם

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments