כבדי עוף בפיתה בסגנון המזנון של אייל שני

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

כשמתחשק לי לפנק במנה קלה וטעימה לארוחת צהריים אני פשוט מכינה את הפיתה הטעימה הזו.

פיתה עם כבדי עוף צלויים בסגנון מסעדת המזנון של אייל שני.

כמה פשוט ככה טעים.

קופצים לסופר – קונים מגש של כבדי עוף טריים  ועל הדרך גם פיתות חמות טריות .

מכינים בקלות מנה משגעת.

מנה שהיא גם זולה וגם טעימה ומשפחתית – כולם אוהבים אותה

המצרכים- 2-3 סועדים

500-600 גרם כבדי עוף

בצל גדול פרוס

כפית דבש

2-3 כפות יין (לא חובה אבל מוסיף)

3-4 עלי בזיליקום קצוצים דק

מלח,

פלפל שחור

פלפל ירוק חריף ממש מעט פרוס דק(לא חובה למי שלא אוהב חריף)

3-4 בצלים ירוקים

להגשה-

טחינה או חומוס למריחה

מכינים סלט עגבניות חריף –כאן מתכון 

אופן ההכנה –

מנקים  את הכבדים .

לשומרי כשרות – מכשירים את הכבדים כאן תוכלו לראות איך 

מחממים מחבת עם שמן זית אש גבוהה- ומטגנים את פרוסות הבצל להזהבה קלה.

משלבים את הכבדים וצולים משני הצדדים – לא לצלות יותר מידי כמה דקות מכל צד.

משלבים דבש ותבלינים ולבסוף את היין לעוד דקה הקפצה.

מוסיפים את הבצל הירוק והפלפל החריף ומכינים את הפיתה.

שמים כמות נדיבה של טחינה או חומוס וממלאים בכבד המטוגן.

מגישים עם סלט עגבניות חריף וזה פשוט מנה נפלאה .

תוך פחות מרבע שעה יש לכם ארוחת צהריים שווה במיוחד !

 מתנות קטנות האינסטגרם

המון מתכונים מהירים וקלים לוחצים כאן

מבחר מתכונים לשבת 

מתנות קטנות האינסטגרם 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי 

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי מתעדכן כל יום במתכונים שווים במיוחד – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments