חטיפי גבינה קטנים ומטריפים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

משולשי בצק עלים עדין, מלאים בגבינה .

זה קריספי טעים ומתפצפץ בפה.

כאלה בטוח צריכים להיות במנות הפתיחה של החג.

קלי קלות להכנה וכולם אוהבים

מה צריך ?

בצק עלים

תערובת גבינה טובה

ובתוך חצי שעה יש לכם מאפים טעימים כמו חטיפי גבינה

המצרכים –

חבילה בצק עלים שמרית 

לתערובת גבינה

150 גרם גבינה לבנה יבשה למאפים

(אני שמתי גבינה לבנה ללא נוזלים  שאני מכינה מראש לשבועות- כאן תוכלו לראות איך מכינים )

100 גרם גבינה צפתית מפוררת

50 גרם גבינת עיזים קשה מגורדת או גבינת קצ’קבל (אם אין אז צהובה רגילה)

כף קמח

חצי כפית מלח

ביצה

אופן ההכנה –

מערבבים את תערובת הגבינות ומוסיפים ביצה

(משאירים כף מהביצה למרוח על המאפה למעלה )

פותחים את הבצק ומעבירים לנייר אפיה על גבי התבנית של התנור מישרים אותו מעט עם המערוך.

מחלקים את הגבינה לחצי

בכל צד של הבצק מניחים גבינה לכל האורך.

חותכים במרכז לחצי ומקפלי כל חלק מעל הגבינה.

מהדקים היטב והופכים.

מורחים בביצה וחותכים למשולשים קטנים

אופים על 180 מעלות כחצי שעה.

נחטפים מהשולחן עוד לפני שהארוחה מתחילה .

 

כאן תוכלו לגלוש לכל מתכוני שבועות אצלי באתר 

 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 מתנות קטנות האינסטגרם 

נכנסים ועושים Follow לעמוד !

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

ווטסאפ גם כאן 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

Subscribe
Notify of
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ורדה
2 years ago

תודה רבה על המתכון הברור והמפורט.יש לי שאלה,אם אני מארחת בעוד יומיים,להכין את הבורקסים ולשמור במקרר או להקפיא ולאפות ביום של האירוח או לאפות ולשמור במקרר
מה את ממליצה