תבשיל צמחוני ותוספת מצויינת לארוחה מאוזנת
גריסים בתוספת של קינואה ובורגול משולבים בהמון ירקות ומנגולד
וגם תוספת נהדרת של גזר גמדי מתקתק.
ארוחה בקלי קלות
המצרכים-
1/2 כוס בורגול או כוסמת ירוקה
1/2 כוס קינואה אדומה או רגיל
1/2 כוס גריסים/ כוסמת ירוקה
4-5 עלי מנגולד החלק הירוק קצוצים
בצל קצוץ
20 ס”מ כרשה קצוצה
בטטה קטנה חתוכה לקוביות קטנות
קישוא חתוך לקוביות
1/4 שורש סלרי קוביות
חופן עלים ירוקים קצוצים אני שמתי בזיליקום
מלח, פלפל שחור בנדיבות
משרים את הקינואה והגריסים כשעה ומסננים.
שוטפים היטב את הבורגול ומסננים.
במחבת רחבה מניחים 2 כפות שמן זית מחממים היטב ומוסיפים את הבצל והכרשה.
מטגנים 2-3 דקות ומשלבים את המנגולד הקצוץ.
מטגנים עוד 3-4 דקות ,תוך כדי עירבוב.
מוסיפים את שאר הירקות.
מאדים עוד 2-3 דקות ואז מוסיפים את הקינואה, הגריסים והבורגול.
מוסיפים גם חופן נדיב של גזר גמדי.
מכסים במים רותחים . מתבלים .
מעבירים לאש נמוכה מכוסה, לבישול של כ- 40 דקות.
מנה מופלאה
אהבתם את המתכון ?
אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,
אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם
ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !