עוגת קוקוס ושוקולד מנצחת

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

עוגת קוקוס ושוקולד מנצחת , הכי טעימה שתכינו !

התחתית בצק בראוני שוקולדי ומעליו שכבת קוקוס מענגת ומתוקה ועליה קרם גנאש שוקולד שמשלים את העוגה לביס מושלם!

קורה לי לא פעם שאני נתקלת ברשת בסרטון מדליק

שממש מתחשק להכין אותו באותו הרגע.

הסרטון הבא הופיע לי בעת שיטוטי ברשת ומיד רצתי למטבח להכין.

כנסו לסרטון 

שכבות של בראוני שוקולד – קוקוס ומעליו גנאש.

שחיתות במיטבה.

שיניתי קצת את המתכון המקורי המופיע בסרטון – בעיקר הורדתי את כמויות הסוכר/חמאה …

עוגה ממש קלה להכנה 5 דקות עבודה ועוד 5 דקות הציפוי

 

המצרכים-  

100 גר’ חמאה

150 גר’ שוקולד מריר

כף ברנדי/רום

1/4 כוס סוכר ( אפשר יותר – לי זה בהחלט הספיק)

2 ביצים

1/3 כוס קמח

1/4 כוס אגוזי מלך טחונים

קורט מלח

 

לציפוי-

150 גר’ קוקוס ( כי זה מה שהיה לי בבית אפשר 200 גר’)

3 כפות גדושות חלב מרוכז ( בערך חצי קופסה) 200 מ”ל

 

לגנאש-

50 גר’ שוקולד מריר

50 גר’ שוקולד חלב

1/4 כוס שמנת מתוקה

 

 

 

 

איך מכינים עוגת קוקוס ושוקולד מושלמת !

 

תכינו תבנית 20/20 מרופדת בנייר אפייה משומן בחמאה

חממו תנור לטמפרטורה של  180  מעלות.

עוגה שמכינים ב- 5 דקות,

מכניסים למיקרו חמאה ושוקולד לחימום בפולסים.

מערבבים עד להמסת השוקולד ולקבלת קרם אחיד.

משלבים ברנדי וסוכר.

משלבים גם את 2 הביצים וטורפים לתערובת חלקה.

בקערה נוספת מערבבים קמח ואגוזים (אפשר להכין ללא האגוזים, תוסיפו עוד 2 כפות קמח ).

משלבים את תערובת הקמח לשוקולד.

מערבבים למסה אחידה .

מעבירים לתבנית משטחים ומכניסים לאפייה של כ- 25 דקות.

לאחר שהעוגה התקררה מכינים את הציפוי.

מערבבים את הקוקוס עם החלב המרוכז.

משטחים מעל הבראוני האפוי.

מכניסים למקרר.

מכינים את הגנאש –

מחממים במיקרו את השמנת.

משלבים את השוקולד.

מערבבים לקרם חלק ומצפים את הקוקוס מלמעלה להשלמת הבראוניז.

עוגת קוקוס ושוקולד נהדרת שווה וטעימה !

חותכים לקוביות ונהנים מכל ביס 

 

קוביה קטנה של אושר 

 

עוגת קוקוס ושוקולד – אחת העוגות האהובות אצלנו בבית .

יש עוד גירסה ותיקה יותר לעוגה הזאת כאן בבלוג

לחצו כאן למתכון שונה לעוגת קוקוס ושוקולד – אך שווה ביותר !

כנסו לעוד מתכונים עם קוקוס 

 

מתכונים של עוגות בשכבות 

 

אוהבים קוקוס? מבחר מתכונים עם קוקוס 

 

אהבתם את המתכון ?אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,

 אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

 

 

חזרה לעמוד הבית 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments