
באוניז שוקולד הקינוח השוקולדי המושלם !
בראוניז שוקולד משוקולד מריר איכותי בשילוב של אגוזי מלך ותוספות של קוביות חלבה וסוכריות m&m.
הכנה קלה ופשוטה – מהעוגות שכל אחד יכול להכין .
במיוחד בימי הקיץ הלוהטים, אין צורך לעמוד שעות במטבח…
עוגה בחושה – כמעט הכל בקערה אחת.
והתוספות כל מה שאוהבים – אגוזים, חלבה,שקדים, סוכריות ,שוקולד לבן ועוד.
אפילו פירות טריים כמו דובדבנים .
כנסו למתכון בראוניז -דובדבנים
המצרכים- תבנית מלבנית 30/40
200 ג”ר חמאה
200 ג”ר שוקולד מריר
4 ביצים
וניל
2 כפות ליקר או ברנדי
1 כוס סוכר
קורט מלח
1/2 כוס אגוזי מלך גרוסים
כוס וחצי קמח
תוספות- קוביות חלבה , סוכריות M&M
מניחים בקערה ביצים וסוכר וטורפים לתערובת חלקה.
בקערה נוספת מחממים את השוקולד והחמאה – אפשר במיקרו, בפולסים.
מערבבים את השוקולד לתערובת חלקה. משלבים את הליקר.
משלבים את תערובת הביצים לשוקולד ומערבבים לתערובת חלקה.
מוסיפים את הקמח , וניל,מלח ואגוזים לתערובת השוקולד.
משטחים בתבנית מרובעת.
מפזרים מעל התערובת קוביות חלבה וסוכריות ומטמיעים מעט בתוך התערובת.
מכניסים לאפייה בתנור מחומם על 170 מעלות לכ- חצי שעה.
לאחר שהעוגה התקררה, חותכים לקוביות.
ונהנים.
לוחצים על השיר ונהנים יותר 🙂 שוקולד הכבש ה-16
לעוד תמונות כנסו לאינסטגרם שלי