בייגלה שומשום – בייגלה רומני או סמיט תורכי

פינוק אמיתי ושווה להכנה-

פרווה וגם טבעוני !

 

 

 

 

המצרכים לבצק –

חצי קילו קמח

כף שמרים

כוס וחצי מים

2 כפות סוכר

כפית מלח

3 כפות שמן

 

לציפוי-

חצי כוס מולסה או סילאן

מהולה במים  וכפית קמח

ככוס שומשום קלוי

 

אופן ההכנה-

מכניסים את כל המצרכים למיקסר ולשים כ- 7-8 דקות.

מניחים להתפחה של כשעה עד שעה וחצי להכפלת הנפח.

מחלקים ל- 10 כדורים.

מרדדים לגליל גדול ומלפפים כמו בורג ליצירת בייגל.

טובלים בתערובת המולסה ואחר כך בשומשום.

מניחים עוד כחצי שעה להתפחה.

מכניסים לתנור לאפייה של כחצי שעה 180 מעלות