בורקס תפוחי אדמה ממש כמו במאפייה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

בורקס תפוחי אדמה שהכנתי ממש כמו שיש במאפיות אבל עם שדרוג טעים שלי.

בתוך תערובת הפירה של תפוחי האדמה ,הכנסתי גם כרישה מבושלת ומרוסקת.

המלית יוצאת טעימה ומיוחדת .

אני מאוד אוהבת לשלב כרישה כמעט בכל מאכל, בישול , פשטידות ומאפים.

נסו ותראו שהשדרוג הזה לבורקס תפוחי אדמה הוא נפלא !

בורקס תפוחי אדמה וכרישה ממש כמו במאפייה

אני בוחרת להשתמש בבצק עלים שמרית כי הוא על בסיס שמן

המצרכים –

אריזה בצק עלים שמרית

3 תפוחי אדמה

כרשה בינונית החלק הלבן

מעט מלח ופלפל שחור

ביצה

כף קמח

  • ניתן להוסיף בצל מטוגן או תבלינים שאוהבים

לפני שמתחילים בואו לעמוד שלי באינסטגרם   – נכנסים לעמוד שלי  ולוחצים על Follow

אופן ההכנה –

  • קולפים את תפוחי האדמה ,חותכים לקוביות
  • מרתיחים מים בסיר ומבשלים בתוכם את תפוחי האדמה והכרישה.
  • לאחר שתפוחי האדמה התרככו כמו לפירה, מורידים מהאש, מסננים היטב ומקררים.
  • מרסקים את תפוחי האדמה והכרשה לתערובת חלקה – אפשר במעבד מזון.
  • מוסיפים את המלח הפלפל,קמח והביצה – משאירים ממש כף מהביצה כדי למרוח מעל המאפים.
  • מחממים תנור על 180 מעלות
  • מחלקים בצק ל- 2
  • מניחים בכל קצה של חלק שורה מהמלית מקפלים ל- 2 ומהדקים
  • נוצרו 2 כרוכיות
  • מורחים בביצה שהשארנו ומפזרים מעט שומשום
  • מכניסים לאפייה של 20-30 דקות עד שהמאפה מזהיב היטב
  • מגישים כמובן – חם חם וטרי
  • מאפים נפלאים ומטריפים

מתכונים לראש השנה – מבחר ענק של מתכונים

שלל מתכונים לבורקס 

 

תוכלו לראות מתכונים שלי גם  בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי – כדאי ושווה להצטרף !!! מתכונים חדשים והצעות לתפריט יומי מידי יום

 

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments