אסקלופ חזה עוף בתוספת פטריות ועגבניות שרי

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

אסקלופ חזה עוף בתוספת פטריות ועגבניות שרי

כשאני רוצה להכין משהו מהיר וטעים, אני בוחרת בחזה עוף.

נתח מעולה ומשביע עשיר בחלבון ודל בקלוריות.

אסקלופ (שיטת החיתוך) הוא נתח בשר/עוף פרוס דק המיועד לטיגון קל ,

הכנתי תבשיל מופלא וטעים בשילוב עגבניות שרי ופטריות.

ממש קל להכנה , כמה דקות עבודה ויש לכם ארוחה מושלמת !

חזה העוף יוצא רך כחמאה בתוך רוטב משגע – רוצו להכין ,

המצרכים –

כחצי קילו חזה עוף טרי פרוס לעובי של כס"מ וחצי

2 כפות רוטב סויה

מעט מלח, פלפל שחור

3 כפות קורנפלור

בצל פרוס דק

2 שיני שום קצוצות

כ- כוס עגבניות שרי חצויות

סלסלת פטריות טריות פרוסות

1/4 כוס יין לבן

מלח, פלפל שחור

מעט שמן זית

להגשה – עירית קצוצה

 

מצטרפים כאן לקבוצת האוכל הכי שווה בפייסבוק !

 

אופן ההכנה-

  • מניחים את חזה העוף הפרוס בקערה ומשלבים את הסויה,מלח, פלפל וקורנפלור, מערבבים היטב.
  • מחממים מחבת טפלון רחבה עם מעט שמן זית
  • מטגנים ממש קלות את חזה העוף משני הצדדים (חצי דקה מכל צד).
  • מוציאים לצלחת ומניחים בצד.
  • באותה מחבת מחממים עוד כף שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  • משלבים את השום, והפטריות, מטגנים 1-2 דקות ומשלבים גם את העגבניות.
  • מוסיפים את היין ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  • מניחים את חזות העוף בתוך הרוטב. אפשר להוסיף כרבע כוס מים.
  • מבשלים עוד כ- 10 דקות. תוך כדי הבישול, הופכים את חזות העוף כדי שיספגו את הטעמים.

אסקלופ חזה עוף בתוספת פטריות ועגבניות שרי

אפשר להגיש לצד אורז או כל תוספת אחרת שתבחרו!

פשוט מופלא !

אוהבים פטריות ?  – כנסו כאן למתכונים עם פטריות 

עוד מתכונים עם חזה עוף 

מתכונים לארוחות שלמות בסיר 

כאן לוחצים לקבלת מבחר ענק של רעיונות לארוחות השבת 

 

אוהבים תמונות אוכל ורוצים לראות את העמוד שלי באינסטגרם ?

לוחצים כאן ומתחילים לעקוב !

תגובות

תגובות