אוהבים שוקולד ? קבלו פאי שוקולד ללא גלוטן כשר לפסח

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

אוהבים שוקולד ? קבלו פאי שוקולד ללא גלוטן כשר לפסח

פאי משגע שכולו שוקולד עם טעם נהדר של אגוזי לוז

הפאי מורכב מבסיס דקואז’ אגוזי לוז – מרנג מוקצף עם אגוזי לוז טחונים.

מעליו תערובת שוקולד עם אגוזי לוז מפוזרים פנימה .

ביס שהוא פשוט תענוג לכל חובבי השוקולד.

שלבי ההכנה כוללים-

הכנת מרנג ואפייה של המרנג.

אחר כך מכינים את קרם השוקולד בקלות, מניחים בתוך התחתית האפויה ומכניסים ממש לרבע שעה אפייה.

זה הכל

קישוט של קצפת וניל למעלה ויש לכם קינוח נפלא !

וכמובן ישנה אפשרות להכין אותו פרווה בקלות

המצרכים-

למרנג –

3 חלבונים

1/2 כוס סוכר

120 גרם אגוזי לוז

קורט מלח

לתערובת השוקולד –

200 גרם שוקולד מריר

75 גרם חמאה /נטורינה לפרווה

3 חלמונים (נשארו מהמרנג)

ביצה

כף ברנדי

חופן אגוזי לוז

לקצפת-

מקציפים יחד לקצפת יציבה

מיכל שמנת מתוקה/צמחית לפרווה

כף סוכר

כפית מחית וניל /סוכר וניל

אופן ההכנה –

מכינים תבנית קפיצית עגולה קוטר 24-26 עם נייר אפייה

הכנת המרנג-

אז האגוזים טוחנים דק דק, מומלץ לקלות אותם לפני אבל לא חייבים-

במידה ולא אוהבים אגוזי לוז אפשר להחליף במה שאוהבים – שקדים -אגוזי מלך ,בוטנים או קוקוס.

מקציפים את החלבונים עם הסוכר והמלח לקצף יציב.

משלבים בעדינות את האגוזים ומקפלים לתערובת חלקה.

מעבירים לתבנית ומשטחים בתחתית וגם על הדפנות אפשר בכף ואפשר בזילוף.

מכניסים לאפייה 170 מעלות כ- 25 דקות או עד שרואים שהמרנג הזהיב.

מוציאים ומקררים.

מכינים את השוקולד-

ממיסים שוקולד וחמאה/נטורינה במיקרו בפולסים.

מערבבים היטב לתערובת חלקה.

מוסיפים בהדרגה את החלמונים והביצה ואת הברנדי.

מערבבים היטב ומעבירים מעל המרנג.

מפזרים אגוזי לוז שלמים לתוך השוקולד.

מכניסים לאפייה חזרה לעוד רבע שעה עד 20 דקות .

השוקולד מתייצב .

מקררים היטב ואז אפשר לזלף קצפת מעל העוגה .

חג שמח תהנו !

עוגה נהדרת לאוהבי השוקולד היא כמו ממתק שוקולד טוב

השוקולד יוצא רך וטעים כמו פאדג’.

בואו לראות את סירטון הכנה באינסטגרם שלי

 מתנות קטנות האינסטגרם 

 

לוחצים כאן לחוברת הקינוחים לפסח במיוחד !

חוברת מתכונים לפסח מאגר  ענק 

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments