עוגת תפוחים בחושה ופירות יער

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

 

 

 

עוגת תפוחים בחושה ופירות יער שווה ביותר!

 

 

מארחים או מוזמנים וצריכים עוגה פרווה שתהייה גם טעימה וגם מרשימה ?

העוגה הבאה היא בדיוק הפתרון המושלם.

בצק דק מועשר באגוזים ותבלינים, מעליו תפוחים ופירות יער בכמות נאה.

עוגה תפוחים בחושה קלה ופשוטה להכנה , טעימה ומיוחדת

מניסיון, נחטפת מהשולחן בהתלהבות.

והיא ללא מוצרי חלב.

 

איך מכינים עוגת תפוחים בחושה עם פירות יער?

המצרכים לתבנית קוטר 24

3 ביצים

3/4 כוס סוכר

1/3 כוס שמן

2 כפות מיץ לימון

גרד לימון

גרד תפוז

1/2 כפית קינמון טחון

1/3 כוס אגוזי מלך טחונים

כוס ורבע קמח

כפית אבקת אפייה

 

4 תפוחים מהסוג הרך – מוזהב , חרמון,יונתן

1/4 כוס פירות יער או אוכמניות

גרד לימון

מעט קינמון

2 כפות ריבה – משמש או אחרת

 

בקערה טורפים ביצים וסוכר. מוסיפים את השמן מיץ לימון ותבלינים.

משלבים את היבשים – קמח, אגוזים ואבקת אפייה.

מערבבים לתערובת אחידה.

משמנים תבנית עגולה.

מכינים את התפוחים- קולפים וחותכים לקוביות קטנות.

מערבבים עם 2 כפות הריבה ,קינמון וגרד לימון.

מניחים 3/4 מתערובת העוגה על התחתית.

מניחים את התפוחים מעל.

ל1/4 תערובת הנותרת משלבים את פירות היער.

מניחים מעל התפוחים.

מכניסים לתנור מחומם 170 מעלות לאפייה של כשעה.

כשהעוגה יוצאת מהתנור אפשר להבריש בסירופ מייפל או דבש 

בתאבון 🙂

 

עוגת תפוחים בחושה קלה ופשוטה להכנה בשילוב פירות יער

  • לא אוהבים פירות יער – אפשר לוותר !

כל מתכוני עוגות הפרווה שלי 

מבחר מתכונים של עוגות בשילוב פרי 

 

הכנתם את המתכון? לא לשכוח לצלם ולשתף אותי בתמונות  שלכם! מתייגים אותי באינסטגרם 

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

חזרה לדף הראשי !

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments