עוגת תפוחים ופירות יער

 

 

 

 

 

עוגת תפוחים ופירות יער שווה ביותר!

 

 

מארחים או מוזמנים וצריכים עוגה פרווה שתהייה גם טעימה וגם מרשימה ?

העוגה הבאה היא בדיוק הפתרון המושלם.

בצק דק מועשר באגוזים ותבלינים, מעליו תפוחים ופירות יער בכמות נאה.

עוגה טעימה ומיוחדת

מניסיון, נחטפת מהשולחן בהתלהבות.

והיא ללא מוצרי חלב.

 

 

המצרכים לתבנית קוטר 24

2 ביצים

1/2 כוס סוכר

1/4 כוס שמן

2 כפות מיץ לימון

גרד לימון

גרד תפוז

1/2 כפית קינמון טחון

1/3 כוס אגוזי מלך טחונים

כוס  קמח

כפית אבקת אפייה

 

4 תפוחים (אפשר כל סוג שאוהבים)

1/4 כוס פירות יער או אוכמניות

גרד לימון

מעט קינמון

2 כפות ריבה – משמש או אחרת

 

בקערה טורפים ביצים וסוכר. מוסיפים את השמן מיץ לימון ותבלינים.

משלבים את היבשים – קמח, אגוזים ואבקת אפייה.

מערבבים לתערובת אחידה.

משמנים תבנית עגולה.

מכינים את התפוחים- קולפים וחותכים לקוביות קטנות.

מערבבים עם 2 כפות הריבה ,קינמון וגרד לימון.

מניחים 3/4 מתערובת העוגה על התחתית.

מניחים את התפוחים מעל.

ל1/4 תערובת הנותרת משלבים את פירות היער.

מניחים מעל התפוחים.

מכניסים לתנור מחומם 170 מעלות לאפייה של כשעה.

כשהעוגה יוצאת מהתנור אפשר להבריש בסירופ מייפל או דבש 

בתאבון 🙂

 

 

כל מתכוני עוגות הפרווה שלי 

מבחר מתכונים של עוגות בשילוב פרי 

 

אהבתם?  הכנתם?

אשמח לתגובתכם !

תגובות

תגובות