מרק אפונה וגזר מהיר וטעים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

הכנתי מרק טעים ומחמם לגשם שהגיע .

עונת המרקים כבר כאן וממש מתאים לפתוח את העונה עם המרק הזה שהוא פשוט וטעים .

אני אוהבת להגיש אותו עם ארז לבן ,אבל אפשר עם כל תוספת או ככה פשוט לבד

עם לחם טוב.

המצרכים-

כוס אפונה יבשה

בצל קצוץ

שן שום

2 ענפים של סלרי פרסים

חופן שמיר

2 גזרים

מלח פלפל שחור

אופן ההכנה –

משרים את האפונה במים כחצי שעה או שעה.

בסיר מטגנים את הבצל להזהבה .

מוסיפים את השום, הסלרי הקצוץ ואת השמיר.

מוסיפים את הגזר חתוך לקוביות.

מתבלים במלח ופלפל שחור ומוסיפים מים ואת האפונה.

לאחר שהמרק רותח , מורידים את האש לנמוכה ומבשלים שעה.

מעבירים חלק מהמרק לבלנדר מוט וטוחנים למחית.

מחזירים לסיר וטועמים ומתקנים את התיבול.

מרק נפלא וטעים .

 

כאן – מתכונים לארוחות השבת 

מתכונים למרקים נוספים 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments