לביבות קישואים מהירות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

לביבות קישואים מהירות שמכינים ב- 5 דקות.

הכנה מהירה וקלה ואחר כך אופים על נייר אפייה בתנור.

הכי קל, הכי פשוט והטעם נפלא.

כשרוצים להכין כמות גדולה של לביבות או אם רוצים לגוון בכמה סוגים של לביבות,

הדרך הכי קלה ופשוטה היא לאפות את הלביבות.

גם חוסך זמן והכנה וברור שחוסך בקלוריות מיותרות.

אז הנה רעיון ללביבות ממש טעימות ממצרכים הכי פשוטים שיש בכל מקרר.

השבוע הכנתי אותם לארוחת ערב והן נזללו בכמה דקות.

בואו לעקוב אחרי באינסטגרם כי הכנת הלביבות עלתה גם שם בסטורי 

איך מכינים לביבות קישואים מהירות וממש טעימות ושוות ?

לביבות קישואים מהירות 

המצרכים –

3 קישואים גדולים

תפוח אדמה מבושל

2 כפות שבבי בצל מטוגן – (או בצל אחד קצוץ ומטוגן במעט שמן זית

או כף מרק בצל )

כף גדושה מיונז

מלח, פלפל שחור

2 ביצים

3 כפות גדושות קמח (אפשר קמח מכל סוג שתבחרו- כוסמין,מלא,ללא גלוטן/כש”לפ)

שמן זית

אופן ההכנה

מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות

  • מגרדים את הקישואים וממליחים מעט.
  • לאחר 2-3 דקות סוחטים את הנוזלים מהקישואים.
  • מעבירים חזרה לקערה ומגרדים לתוכה את תפוח האדמה .
  • מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
  • משמנים נייר אפייה שמונח בתבנית תנור.
  • מניחים כדורים שמנמנים של התערובת ומטפטפים כמה טיפות מעל.
  • מכניסים לתנור לאפייה של כחצי שעה
  • בזמן האפייה הופכים את הלביבות פעם אחת .
  • לאחר שהלביבות יוצאות מהתנור מחכים כמה דקות ואז אפשר לזלול.
  • ניתן להכין מהתערובת גם פשטידה

ואם אתם ממש אוהבים קישואים ? – לוחצים כאן לגלוש על מתכונים עם קישואים 

כאן מתכון נהדר ללביבות קישואים בסגנון יווני – הפעם מטוגנות !

לביבות קישואים מהירות

לביבות כל המתכונים כאן 

תוכלו לגלוש כאן לכל מתכוני חנוכה

חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

ווטסאפ גם כאן 

בואו להיות איתי כאן  באינסטגרם מתכונים ישירות מהמטבח !!!

 בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !!!

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments