
גביניות מבצק עלים זה פשוט תענוג בכל ביס .
הבצק המתפצפץ לתוך הפה עם מלית גבינה מושלמת זה שילוב מנצח.
כממש בא להכין גביניות ואין זמן או כח להכין בצק שמרים ,
פותחים בצק עלים חמאה – כן הוא הכי מתאים לגביניות!
מכינים מלית גבינה נהדרת וממלאים.
ימי שישי קבוע אצל אמא שלי הגביניות האלה, היא מכינה ואנחנו מתענגים.
שימו לב להכנת הגבינה יום לפני ההכנה.
המצרכים –
בצק עלים חמאה להפשיר כמה שעות לפני במקרר.
גבינה וחצי לבנה
גביע שמנת חמוצה
חצי כוס סוכר
כפית מחית וניל /שקית סוכר וניל
כף גדושה אינסטנט וניל
כף קורנפלור
גרידה מלימון שלם
ביצה
אופן ההכנה –
את הגבינה והשמנת לשים על נייר סופג בשכבה של 3-4 ניירות במסננת.
להכניס למקרר לילה או 24 שעות.
הגבינה מתמצקת וללא נוזלים מיותרים .
מערבבים יחד עם הסוכר ,וניל ביצה ,ג.לימון וקמחים.
המלית מוכנה .
ממליצה להוסיף חופן צימוקים או אוכמניות למי שאוהב.
הבצק צריך להיות ממש קר מאוד לא להוציא לפני העבודה החוצה מהמקרר ואפילו ממליצה לשים 10 דקות לפני ההכנה בפריזר.
פותחים את הבצק וחותכים לריבועים.
מניחים מלית במרכז כל ריבוע.
סוגרים ומהדקים את הקצוות לאמצע.
מניחים על נייר אפייה
אופים 180 מעלות כ- 30-40 דקות עד שהבצק מזהיב ואפוי היטב גם למטה.
בוזקים אבקת סוכר ומגישים חמים .
נשמר בקופסה אטומה במקרר גם כמה ימים .
פשוט לחמם קצת לפני ההגשה באובן טוסטר או בתנור .

https://shorturl.fm/uiUiV
https://shorturl.fm/YokXD
guided Istanbul tour The city tour gave me goosebumps, so beautiful. https://opg-sudic.hr/?p=14419
https://shorturl.fm/7tPTp
https://shorturl.fm/8UeZg