עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
תבשיל של גריסים בשילוב כרישה
תוספת מעניינת וטעימה לשולחן ושימוש בגריסים – לא רק לחמין .
אני מאוד אוהבת גריסים ובמיוחד בחורף אני מכינה אותם.
הבישול שלהם מאוד דומה לבישול של אורז .
ובתוספת של ירקות זה מעולה.
השילוב של הכרישה לגריסים יצר תבשיל מאוד טעים ,
תבשיל לכל אוהבי הגריסים
מעט מצרכים והרבה טעם !
תבשיל גריסים וכרישה
המצרכים –
כוס גריסי פנינה
כרשה בינונית קצוצה דק דק
מלח , פלפל
אופן ההכנה –
שוטפים היטב את הגריסים ומסננים.
במחבת רחבה מחממים 2-3 כפות שמן ומטגנים את הכרשה כ- 2-3 דקות.
משלבים את הגריסים וממשיכים עוד כדקה טיגון .
מוסיפים מים עד כ- ס”מ וחצי מעל הגריסים.
מתבלים במלח ופלפל.
לאחר רתיחה מעבירים לאש נמוכה לבישול של כחצי שעה.
אוהבים גריסים? כנסו כאן – מתכונים עם גריסים
חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !
רוצים להיות מעודכנים ?
הצטרפו לדף הפייסבוק “מתנות קטנות התפריט היומי”
וגם לקבוצה ” התפריט היומי”
כאן קישור לאינסטגרם שלי בואו לעקוב ושתפו חברים !
Subscribe
Login
0 Comments