קציצות עוף עשירות בטעמים שהילדים אוהבים .
תכינו להם וקצת תצאו מלהכין כל הזמן שניצלים רגילים , אלה קציצות בטעם שניצל אבל הרבה יותר עשירות ורכות.
אצלי לפחות הנכדים מאוד אהבו כשהכנתי .
משלבים בתוך הקציצות גם ירקות שלא מורגשים והם מעניקים רכות נהדרת וטעם נפלא
לקציצה.
את הקציצות אני מצפה בפירורי לחם לפני שאני מטגנת וכך נוצרת שכבה פריכה שאהובה על כולם ממש כמו שניצל.
המצרכים-
500 גר’ חזה עוף טחון (אפשר בקר או הודו לא ממש משנה )
בצל
קישוא או גזר
חתיכה קטנה של כרישה
תבלינים- (שימו מה שאתם אוהבים )
מלח
פלפל
מעט פפריקה מתוקה
חצי כפית שום גבישי או שן שום כתושה
פרוסת לחם רטובה וסחוטה או חלה
ביצה
ממליצה לשלב גם ירק כמו,בזיליקום , שמיר או פטרוזיליה
צלחת עם פירורי לחם
אופן ההכנה –
מכניסים למעבד מזון או מגרדים – קישוא בצל וכרישה עם פרוסת הלחם.
מעבירים לעוף הטחון ומערבבים יחד עם התבלינים.
יוצרים קציצות עגולות ומשטחים מעט .
טובלים בפירורי לחם ומטגנים היטב , במחבת שטוחה משני הצדדים
עד להשחמה יפה כמו שניצל.
קציצות נהדרות ,
גם המבוגרים וגם הילדים אוהבים
אוהבים קציצות ?
מתכונים לשבת
חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי –מתכונים ישירות לנייד !