פשטידת כרובית חלבית נהדרת – עשירה ובטעם מושלם !
אני מאוד אוהבת כרובית
יש לי מבחר ענק של מתכונים עם כרובית כאן בבלוג וכמו כן פשטידות כרובית מכל הסוגים – לייט וגם פרווה.
עכשיו הפשטידה שהכנתי היא חלבית ועשירה .
בתוך התערובת הכנסתי גם כרשה והשילוב הזה יוצר פשטידה נדירה בטעמה.
מומלץ ושווה להכין- לא לוותר על אף מרכיב או לשנות משהו תכינו בדיוק לפי המתכון ותצא לכם פשטידה מהסרטים !
איך מכינים פשטידת כרובית וכרשה כזו טעימה ?
מכינים תבנית מלבנית בינונית כ- 20/40 משומנת בחמאה ומקומחת ב- 2 כפות פירורי לחם.
המצרכים –
כרובית גדולה חתוכה לפרחים
כרשה בינונית
בצל קצוץ
50 גר’ חמאה
כוס וחצי חלב
2 כפות קמח
חופן נדיב עירית קצוצה / או בצל ירוק
מלח, פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט
3 ביצים
מחממים תנור ל- 180 מעלות
לפני שמתחילים חשוב מאוד – נכנסים לעמוד שלי באינסטגרם ולוחצים על Follow
אופן ההכנה –
- מבשלים את פרחי הכרובית במי מלח כ- 10 דקות ומסננים
- קוצצים את הכרשה והבצל ומטגנים היטב עם החמאה.
- מוסיפים למחבת את הקמח מערבבים מעט, מוסיפים את החלב.
- מבשלים עוד כ- 1-2 דקות עד שהתערובת מסמיכה מעט.
- מעבירים לקערה.
- קוצצים עם סכין חדה את הכרובית המבושלת למחצה.
- מוסיפים אותה לקערה.
- מתבלים בתבלינים , עירית קצוצה ומוסיפים גם את הביצים.
- מעבירים לתבנית מלבנית משומנת ומקומחת ב- 2 כפות פירורי לחם.
- מכניסים לאפייה של כ- 40 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה יפה.
אוהבים כרובית ?
מתכונים עם כרובית
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
מתנות קטנות האינסטגרם
נכנסים ועושים Follow לעמוד !
* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים והתמונות המצולמות באתר,
הן קניינה הבלעדי של “מתנות קטנות” בלוג אוכל.
מוגנות ע”י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.
אין ביצים בפשטידה?