פרלינים שוקולד שמכינים ב- 5 דקות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

את הפרלינים האלה אני מכינה לאורך כל השנה .

כשמתחשק משהו מתוק ומהיר  אני פשוט פותחת את המזווה מוציאה שוקולד ומכינה בכמה דקות.

הבסיס הוא שוקולד מומס וטחינה.

לזה אפשר להוסיף סוגים של אגוזים, פיצפוצי שוקולד , קורנפלקס ואפילו שברי עוגיות.

מה שבא לכם.

הכנתי פרלינים ממש כמו שיוצאים מהבונבוניירות.

בקלות ובמהירות.

קינוח מעולה לימי פסח ,

אינו מכיל גלוטן , יכול להיות גם פרווה -טבעוני – אם משתמשים בשוקולד מריר.

אפשר להכין אותם גם כקוביות – אם מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש.

אבל אני אוהבת לשים בתבנית סיליקון ייעודית לפרלינים.

קונים בכמה שקלים בחנויות כלי בית (יש ברשת בום).

זה פשוט וקל ויוצא ממש יפה להגשה וכייפי לאכול.

חטיפי השוקולד האלה הם להיט ברשת כבר הרבה שנים .

הכנתי אותם בצורות שונות ובטעמים שונים והמתכונים כאן אצלי בבלוג.

המצרכים-

200 גר’ שוקולד מריר (אפשר חלב או לבן )

1/3 כוס טחינה (80 גר’)

חצי כוס אגוזים מלך קצוצים דק

כפית ליקר – אייריש קרים /רום /ברנדי או אחר (אפשר בלי)

אופן ההכנה –

מניחים את השוקולד בקלחת ומחממים על אש ממש נמוכה 2 דקות.

השוקולד נמס.

מורידים מהאש.

מערבבים עד שהתערובת חלקה.

מוסיפים את הטחינה מערבבים טוב, ומוסיפים אגוזים וליקר.

מעבירים עם כפית לתוך התבנית של הפרלינים.

מיישרים למעלה ודופקים על המשטח כמה דפיקות .

מניחים על מגש ומכניסים לפריזר לחצי שעה.

מוציאים ומשחררים בקלות מהתבנית.

פרלינים יפים וטעימים ממש בקלות .

בלי להיות מומחה לשוקולד …

כאן באינסטגרם

מוזמנים לאינסטגרם שלי שם תוכלו לראות את כל הסרטונים שלי

 מתנות קטנות האינסטגרם 

לוחצים כאן לחוברת הקינוחים לפסח במיוחד !

חוברת מתכונים לפסח מאגר  ענק 

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 מתנות קטנות האינסטגרם 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments