עוגת ביסקוויטים לא שיגרתית עם טוויסט מעניין וטעים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים 

עוגת ביסקוויטים לא שיגרתית

עוגות ביסקוויטים אני מכינה לאורך כל השנה .

כל פעם אני משלבת משהו אחר בעוגה כדי שתהיה יותר מעניינת .

אז הפעם זו העונה של התותים .

עכשיו במחיר בהחלט שפוי …

הכנתי עוגת ביסקוויטים אהובה עם ציפוי מתותים טריים ,

טוויסט מעניין בעלילה… טעם נהדר יחד עם הביסקוויט והקרם

הצלחה אדירה.

השילוב של כל המרכיבים יחד יצרו עוגה מהנה וטעימה .

הכנתי את העוגה בתבנית עגולה 24 קפיצית.

אבל בהחלט אפשר להכין אותה בתבנית מרובעת .

תבנית 24 מרופדת בנייר למטה כדי שאפשר אחר ההכנה לחלץ בקלות מהתבנית ולהעביר לצלחת הגשה.

המצרכים-

כ- שרוול ביסקוויטים פתי בר הכנתי עם ביסקוויט שוקו) 250-350 גר’

מעט חלב לטבילת הביסקוויט

לקרם –

אריזה וחצי שמנת מתוקה

שקית פודינג וניל

200 מ”ל (גביע ) שמנת חמוצה 15%

רבע כוס חלב

לציפוי תות –

250 גר’ תותים טריים נקיים וחתוכים

רבע כוס סוכר

3 כפות מים עם כפית קורנפלור

חצי כפית ג’לטין עם 4 כפות מים

אופן ההכנה –

הכנת הקרם –

מקציפים במיקסר את השמנת עם אינסטנט וחלב ומוסיפים אחרי 2 דקות גם את השמנת.

מקציפים עד לקבלת קרם .

הכנת ציפוי התות –

מערבבים מים עם ג’לטין.

מבשלים בקלחת את התותים עם הסוכר  , כמה דקות עד שהתותים מתרככים ונוצר נוזל תותים.

כמו ריבה דלילה .

מוסיפים את המים עם הקורנפלור ומבשלים עד כדקה .

מורידים מהאש ומוסיפים את הג’לטין . מערבבים ומקררים.

טוחנים יחד הכל במוט למחית חלקה.

מרכיבים את העוגה –

מסדרים שכבת ביסקוויטים בתחתית – מרטיבים ממש מעט בחלב.

מעליה מורחים שכבת קרם וכך הלאה 4 שכבות עד שהקרם נגמר.

השכבה האחרונה שכבת התות.

עוטפים את העוגה ומכניסים לפריזר.

עדיף קירור של לילה בפריזר.

כשהעוגה קפואה קל לחלץ אותה מהתבנית.

מחלצים ומעבירים לכלי הגשה .

נהנים .

שומרים בקירור או בפריזר.

ממש כמו עוגת גלידה – אפשר להוציא חצי שעה לפני ההגשה מהפריזר ואז להגיש זה נהדר.

מוזמנים לאינסטגרם שלי

 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר – רוצים לשתף את המתכון? פשוט תעתיקו את הלינק של המתכון ושתפו !

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments