עוגיות ביסקוויט שוקולד ואגוזי לוז דקיקות ומטריפות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

ביסקוויט שוקולד פריך וקראנצ’י שלא תפסיקו לנשנש.

בחורף אנחנו אחרי חיפוש מתמיד למשהו מתוק עם התה והקפה .

הכנתי השבוע ממש בקלות ובמהירות עוגיות ביסקוויט בטעם שוקולד עם אגוזי לוז ,

ממש עוגייה כייפית וטעימה ומושלמת ליד כוס תה חם.

הכנה מהירה מעט מצרכים והטעם מושלם – כי זה מה שאנחנו מחפשים.

 

המצרכים-

200 גר’ חמאה

3/4 כוס סוכר

2 כוסות קמח

חצי כפית אבקת אפייה

שקית סוכר וניל

2 כפות מלאות קקאו

4 כפות חלב /מים

קורט מלח

חצי כוס אגוזי לוז טחונים גס

אופן ההכנה –

מרככים קצת את החמאה ואז מוסיפים את הסוכר מערבבים טוב.

מוסיפים את הקמח , מלח עם אבקת האפייה הקקאו ולבסוף אגוזי הלוז

מערבבים טוב עד שמקבלים בצק אחיד וחלק.

אפשר גם להכין במעבד מזון או במיקסר .

מחלקים את הבצק ל- 2

מרדדים כל חלק בין 2 דפי נייר אפייה .אפשר לקמח מעט.

מרדדים דק דק לעובי של 2 מ”מ ממש דק כדי שיצא לנו ביסקוויט.

מעבירים לתבנית ומכניסים למקרר לחצי שעה.

חותכים את הבצק המרודד לקוביות בעזרת גלגלת פיצה זה הכי פשוט.

מדליקים את התנור על חום 160 ואופים כחצי שעה .

מיד כשמוציאים עוברים שוב על החתכים כדי שאפשר יהיה להפריד בקלות את ריבועי הבצק.

לאחסן בקופסה סגורה

עוגיות נפלאות וממש ממש טעימות .

 

מחפשים להכין עוגיות – מאגר ענק של מתכוני העוגיות שלי 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments