סיר קציצות נדיר ברוטב מקורמל עם קניידלך

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

סיר קציצות נדיר אחד הטעימים שהכנתי .

קציצות בתוך רוטב בצל מקורמל עם פטריות ובתוספת קניידלך .

סיר משגע עשיר בטעמים .

שילוב של קציצות מקורמלות ברוטב העשיר- מוגשות

לצד קניידלך שספגו את הטעמים של הסיר – זה פשוט מעדן !

בואו להכין ולהפתיע את המשפחה

מושלם לחג השני !

 

המצרכים – 4 סועדים

לתערובת הבשר –

חצי קילו בשר טחון (אני הכנתי עם בקר אפשר גם עם עוף )

חצי כרשה כ- 15 ס”מ

בצל קטן

ביצה

כף קמח מצה

מלח, פלפל

מעט אגוז מוסקט

להכנת הרוטב לסיר-

2 בצלים פרוסים דק

5-6 פטריות טריות חתוכות ל-2

קישוא חתוך לקוביות

גזר חתוך גס

שן שום כתושה

כף סוכר חום

כף פטריות מיובשות או כף אבקת מרק פטריות

להגשה חופן שמיר קצוץ

מכינים קניידלך – כאן המתכון

אופן ההכנה –

מכינים תערובת הקציצות

  • חותכים את הכרשה, שמים לבישול במיקרו בפולסים כ- 2 דקות – מקררים.
  • טוחנים במעבד מזון את הבצל והכרשה המבושלת.
  • מניחים בשר בקערה ומשלבים את תערובת הבצל והכרשה הקצוצה.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים ומתבלים.
  • מחממים מחבת עם מעט שמן וצולים את הקציצות משני הצדדים.
  • במקביל מכינים את הסיר עם הרוטב.
  • מחממים 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה יפה , משלבים את הסוכר וממשיכים לקרמל את הבצל עוד מספר דקות
  • משלבים את הפטריות והשום וצולים מעט. מוסיפים את הירקות תבלינים ומעט מים .
  • את הקציצות המטוגנות מסדרים בסיר – מוסיפים כרבע כוס מים , מכסים ומבשלים על אש  נמוכה כ- 20 דקות.
  • משלבים לתוך הסיר את הקניידלך המוכנים ומבשלים עוד כ – 15 דקות .
  • מגישים עם שמיר קצוץ.

יש לכם עמוד באינסטגרם ?בואו מצטרפים כאן ועוקבים אחרי – מתנות קטנות באינסטגרם 

תענוג – סיר פצצה ! מצידי כל השנה לא רק בפסח 

 

מתכונים לפסח החל ממנות ראשונות ,סלטים,עיקריות ועוגות 

חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !

רוצים להיות מעודכנים ?  מצטרפים לקבוצה שלי בפייסבוק

” התפריט היומי” 

 מצטרפים לאינסטגרם ומתחילים לעקוב אחרי הדף שלי כאן  באינסטגרם

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי –מתכונים ישירות לנייד !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

Subscribe
Notify of
1 תגובה
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
מיכל
3 months ago

הי
למה הכוונה קניידלך מוכנים? האם הם כבר צריכים להיות מבושלים עוד לפני שמכניסים אותם לתבשיל? האם יש לך מתכון מומלץ לקניידלך?