מתכון לתטבילה – הסלט שנותן טעם לכל ארוחה
רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים
אצלנו אין ארוחה בלי הסלט המעדן הזה.
לאוהבי החריף והפיקנטי – זה סלט שנותן טעם לכל ארוחה
הוא מורכב מ- 2 מרכיבים בלבד .
פלפלים חריפים ושום.
ככל שיושב במקרר כמה שעות או אפילו כמה ימים הוא נעשה יותר טעים.
יש שמכינים את הסלט עם פלפל שיפקה חריף
אני אוהבת להכין עם פלפלים טריים
אפשר גם לשלב ביניהם
המצרכים –
4-5 פלפלים ירוקים חריפים
חצי ראש שום
מיץ לימון טרי (2 לימונים לפחות)
מעט מלח
גרידה מלימון – לא חובה אבל מוסיף המון
אופן ההכנה –
את הפלפלים קוצצים היטב.
ממש לקצוץ דק.
גם את השום קוצצים דק דק.
אפשר לעשות הכל במעבד קוצץ מזון אבל לא שיהיה טחון לגמרי.
אחר כך מניחים בקערה ומפזרים מעט מלח .
מחכים כמה דקות ומערבבים .
הנפח קצת יורד ואז מזלפים מיץ מלימון טרי שיכסה את הפלפלים.
מוסיפים גרידה של לימון אם רוצים.
מערבבים ושומרים במקרר אטום היטב.
זה סלט נפלא שמלווה כל ארוחה !
במיוחד כשמכינים בשרים על האש או פלאפל
מתנות קטנות האינסטגרם
נכנסים ועושים Follow לעמוד !