לביבות מנגולד ותפוחי אדמה פשוט נפלאות – ללא טיגון !!!

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

הכנתי בחג לביבות מנגולד עם תפוחי אדמה ועוד כמה תוספות טובות .

יצאו לביבות ממש טעימות ושוות.

את הלביבות אפיתי בתנור – גם יותר קל להכנה וגם ללא כל השמן המיותר.

ממש יצאו מוצלחות בדיוק כמו מטוגנות.

המצרכים –

חבילה גדולה עלי מנגולד החלק הירוק

בצל גדול 

2 תפוחי אדמה מבושלים 

ביצה 

בצל ירוק קצוץ

מלח 

פלפל שחור 

רבע כפית כמון או בהרט 

2 כפות קמח /פירורי לחם 

שמן זית

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

 

אופן ההכנה –

מבשלים את תפוחי האדמה .

מניחים במסננת עד שהם מתקררים.

אחר כך מרסקים לפירה.

מטגנים את הבצל הקצוץ ב- 2-3 כפות שמן זית.

קוצצים את המנגולד ומוסיפים לטיגון של הבצל לעוד 1-2 דקות טיגון.

מורידים מהאש ומעבירים לקערה עם תפוחי האדמה .

מערבבים עם הביצה התבלינים והקמח.

מניחים על נייר אפייה משומן בשמן זית.

ומברישים/מזלפים גם מלמעלה מעט שמן זית.

מכניסים לתנור שמחומם על 200 מעלות טורבו.

אפייה של כ- 20-30 דקות.

להפוך פעם אחת בזמן האפייה.

כשהלביבות מזהיבות ומקבלות צבע יפה להוציא.

לקרר מעט ולזלול

הן פשוט נמסות בפה וטעימות ממש.

לעוד מתכונים כנסו לדף בפייסבוק שם עולים מתכונים וסרטונים שלי !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

מתכונים צמחוניים – מאגר ענק 

 מתנות קטנות האינסטגרם 

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments