הכנתי בחג לביבות מנגולד עם תפוחי אדמה ועוד כמה תוספות טובות .
יצאו לביבות ממש טעימות ושוות.
את הלביבות אפיתי בתנור – גם יותר קל להכנה וגם ללא כל השמן המיותר.
ממש יצאו מוצלחות בדיוק כמו מטוגנות.
המצרכים –
חבילה גדולה עלי מנגולד החלק הירוק
בצל גדול
2 תפוחי אדמה מבושלים
ביצה
בצל ירוק קצוץ
מלח
פלפל שחור
רבע כפית כמון או בהרט
2 כפות קמח /פירורי לחם
שמן זית
רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים
אופן ההכנה –
מבשלים את תפוחי האדמה .
מניחים במסננת עד שהם מתקררים.
אחר כך מרסקים לפירה.
מטגנים את הבצל הקצוץ ב- 2-3 כפות שמן זית.
קוצצים את המנגולד ומוסיפים לטיגון של הבצל לעוד 1-2 דקות טיגון.
מורידים מהאש ומעבירים לקערה עם תפוחי האדמה .
מערבבים עם הביצה התבלינים והקמח.
מניחים על נייר אפייה משומן בשמן זית.
ומברישים/מזלפים גם מלמעלה מעט שמן זית.
מכניסים לתנור שמחומם על 200 מעלות טורבו.
אפייה של כ- 20-30 דקות.
להפוך פעם אחת בזמן האפייה.
כשהלביבות מזהיבות ומקבלות צבע יפה להוציא.
לקרר מעט ולזלול
הן פשוט נמסות בפה וטעימות ממש.
לעוד מתכונים כנסו לדף בפייסבוק שם עולים מתכונים וסרטונים שלי !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
מתכונים צמחוניים – מאגר ענק
מתנות קטנות האינסטגרם