לא תפסיקו לנשנש אותם – סהרוני קוטג’ וגבינות שיש במקרר

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

אלא הסהרונים הכי טעימים שיש

הם מכילים קוטג’ וגבינות שיש במגירה של הגבינות.

אין צורך להצטייד במיוחד.

פשוט מכינים בצק ושמים בו את הגבינות שיש במקרר, כאלה ששכחנו מהם או שלא אכלנו כמה ימים .

בקיץ חיי מדף של כל הגבינות קצרים אז קדימה, תוציאו ותכינו

הם כל כך טעימים אתם תשתגעו

זה מעולה לאירוח או אם קופצים אליכם אורחים בהפתעה.

וכמובן , לנשנוש מלוח עם האבטיח זה פשוט מושלם !

המצרכים-

גביע קוטג’ או גבינה לבנה רגילה 250 גר’

גביע שמנת חמוצה /יוגורט/אשל – מה שיש בבית

3 כוסות קמח תופח

200 גרם חמאה

200 גר’ גבינה צהובה – עדיף לערבב  כמה טעמים .

אני שמתי קצ’קבל/גאודה , גבינת עיזים קשה, וגבינה צהובה רגילה

50 גר’ גבינה מלוחה – צפתית -בולגרית-פטה לפורר

אופן ההכנה –

בקערה פשוט מניחים את כל המרכיבים הרטובים ומערבבים.

מוסיפים גבינות ולבסוף את הקמח.

אין צורך להמליח כי הגבינות ממליחות .

לאחר שמתקבל בצק חלק.

מכניסים למקרר לשעה.

מחלקים לכדורים   5-6.

מרדדים לעיגול כל כדור.

חותכים למשולשים ומגלגלים לסהרונים.

אפשר גם להכין ככדורים עגולים כמו לחמניות בואיקוס.

מברישים בביצה ואז מפזרים שומשום

אופים  175 מעלות כחצי שעה

מתנות קטנות האינסטגרם 

נכנסים ועושים Follow לעמוד !

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

 

Subscribe
Notify of
7 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
חנה
2 months ago

אפשר שמן במקום חמאה?

מ.ס.
9 months ago

בלי ביצים?

נטלי
9 months ago

למעט גבינה לבנה וקוטג’, כל הגבינות המדוברות הן מותרות יקרות בימים אלו.

נועה
9 months ago

החמאה מומסת?