שטרודל גבינה מבצק פריך זה אחד הביסים
היותר טעימים שיש.
ביס שמזכיר את עוגת הגבינה של פעם של הסבתות .
כזה עם ניחוח של וניל ולימון .
הכנתי בצק פריך לעוגיות מגולגלות.
ואת אחד השטרודלים מהבצק הפריך הנהדר,
הכנתי במילוי גבינה וצימוקים ממש כמו של פעם.
יצא כל כך טעים פשוט מעדן.
ממליצה לכם להכין אתם פשוט תתענגו
זה כל כך טעים ומריח פשוט נפלא
הבצק לכרוכיות, בצק מעולה שלי לכל עוגייה מגולגלת
המצרכים-
חצי קילו קמח
250 גרם חמאה רכה
חצי שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
רבע כפית מלח
2 כפות סוכר (אפשר גם בלי)
ביצה
רבע כוס מים
גרידה מלימון
מילוי גבינה – ל- 2 כרוכיות
500 גר’ גבינה לבנה למאפים כמו טבורוג , טוב טעם
(מתכון לגבינה לבנה יבשה למאפים נמצא אצלי בבלוג כאן )
3/4 כוס סוכר
כפית גרידה מלימון
ביצה
כפית מחית וניל/שקית סוכר וניל
2 כפות קורנפלור /קמח
חופן צימוקים
אופן ההכנה –
את כל המרכיבים של הבצק נערבב בקערה עד שנוצר בצק חלק.
ניתן לבצק לנוח במקרר שעה .
נחלק את הבצק ל- 4
נרדד כל חלק למלבן גדול.
ליצירת הכרוכית של הגבינה
נערבב את כל מרכיבי המלית.
נניח שורה נדיבה של המלית (חצי)
נגלגל לכרוכית .
חתכתי קווים בקצה ליצירת דוגמא .
נכניס לתנור לאפייה 170 מעלות כחצי שעה
להגיש עם אבקת סוכר
מתנות קטנות האינסטגרם
נכנסים ועושים Follow לעמוד !