עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
בורקס תפוחי אדמה שהכנתי ממש כמו שיש במאפיות אבל עם שדרוג טעים שלי.
בתוך תערובת הפירה של תפוחי האדמה ,הכנסתי גם כרישה מבושלת ומרוסקת.
המלית יוצאת טעימה ומיוחדת .
אני מאוד אוהבת לשלב כרישה כמעט בכל מאכל, בישול , פשטידות ומאפים.
נסו ותראו שהשדרוג הזה לבורקס תפוחי אדמה הוא נפלא !
בורקס תפוחי אדמה וכרישה ממש כמו במאפייה
אני בוחרת להשתמש בבצק עלים שמרית כי הוא על בסיס שמן
המצרכים –
אריזה בצק עלים שמרית
3 תפוחי אדמה
כרשה בינונית החלק הלבן
מעט מלח ופלפל שחור
ביצה
כף קמח
- ניתן להוסיף בצל מטוגן או תבלינים שאוהבים
לפני שמתחילים בואו לעמוד שלי באינסטגרם – נכנסים לעמוד שלי ולוחצים על Follow
אופן ההכנה –
- קולפים את תפוחי האדמה ,חותכים לקוביות
- מרתיחים מים בסיר ומבשלים בתוכם את תפוחי האדמה והכרישה.
- לאחר שתפוחי האדמה התרככו כמו לפירה, מורידים מהאש, מסננים היטב ומקררים.
- מרסקים את תפוחי האדמה והכרשה לתערובת חלקה – אפשר במעבד מזון.
- מוסיפים את המלח הפלפל,קמח והביצה – משאירים ממש כף מהביצה כדי למרוח מעל המאפים.
- מחממים תנור על 180 מעלות
- מחלקים בצק ל- 2
- מניחים בכל קצה של חלק שורה מהמלית מקפלים ל- 2 ומהדקים
- נוצרו 2 כרוכיות
- מורחים בביצה שהשארנו ומפזרים מעט שומשום
- מכניסים לאפייה של 20-30 דקות עד שהמאפה מזהיב היטב
- מגישים כמובן – חם חם וטרי
- מאפים נפלאים ומטריפים
מתכונים לראש השנה – מבחר ענק של מתכונים
שלל מתכונים לבורקס
תוכלו לראות מתכונים שלי גם בפייסבוק בקבוצת התפריט היומי – כדאי ושווה להצטרף !!! מתכונים חדשים והצעות לתפריט יומי מידי יום
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
Subscribe
Login
0 Comments
Newest