איך מכינים קובה אורז כשר לפסח

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

איך מכינים קובה אורז שהיא כשרה לפסח

את הקובה הזו אפשר לבשל בכל המרקים של הקובות

חמוסטה ,במיה ,סלק או דלעת

מה שאתם אוהבים

תכינו ותקפיאו  .

מוציאים מההקפאה קובות מוכנות ומה שנשאר זה להכין את המרק האהוב עליכם ולזרוק את הקובות פנימה לבישול .

את הסולת והבורגול מחליף האורז הטחון עם קמח מצה.

המצרכים –

כוס אורז לא משנה איזה

כוס קמח מצה רגיל – לא דק

כוס עד כוס מים רותחים

מעט מלח ופלפל שחור

2 כפות שמן

 

המלית-

300-400 גר’ בשר טחון

בצל קצוץ

מלח, פלפל,

בהרט

אופן ההכנה –

משרים את האורז כשעה במים.

מסננים וטוחנים במעבד מזון לפירורים .

מעבירים לקערה . משלבים קמח מצה, שמן תבלינים ומים רותחים.

מערבבים לעיסה אחידה, במרקם של קובה.

מוסיפים מים בהתאם לצורך.

מכסים ומניחים בצד.

מכינים את המלית –

מטגנים את הבצל היטב ומוסיפים את הבשר. מטגנים

מכל הצדדים כמה דקות.

מעבירים לקערה. משלבים את שאר המצרכים.

מערבבים לתערובת אחידה. יוצרים עיגולים מבצק הקובה , משטחים דק ככל האפשר ,ממלאים במלית הבשר

וסוגרים לצורת קובה .

מהדקים היטב.

כך מכינים את כל הקובות.

אחר כך אפשר לזרוק אותן ישר למרק הקובה

אפשר להכין מראש ולהקפיא

מרק חמוסטה כאן מתכון

מרק סלק – כאן מתכון 

כל המתכונים שלי לפסח תוכלו לגלוש כאן 

 

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

עוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments