תבשיל גריסים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

תבשיל של גריסים בשילוב כרישה

תוספת מעניינת וטעימה לשולחן ושימוש בגריסים – לא רק לחמין .

אני מאוד אוהבת גריסים ובמיוחד בחורף אני מכינה אותם.

הבישול שלהם מאוד דומה לבישול של אורז .

ובתוספת של ירקות זה מעולה.

השילוב של הכרישה לגריסים יצר תבשיל מאוד טעים ,

תבשיל לכל אוהבי הגריסים

מעט מצרכים והרבה טעם !

תבשיל גריסים וכרישה

המצרכים –

כוס גריסי פנינה

כרשה בינונית קצוצה דק דק

מלח , פלפל

אופן ההכנה –

שוטפים היטב את הגריסים ומסננים.

במחבת רחבה מחממים 2-3 כפות שמן ומטגנים את הכרשה כ- 2-3 דקות.

משלבים את הגריסים וממשיכים עוד כדקה טיגון .

מוסיפים מים עד כ- ס”מ וחצי מעל הגריסים.

מתבלים במלח ופלפל.

לאחר רתיחה מעבירים לאש נמוכה לבישול של כחצי שעה.

אוהבים גריסים? כנסו כאן – מתכונים עם גריסים

חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !

 

רוצים להיות מעודכנים ?

הצטרפו לדף הפייסבוק “מתנות קטנות התפריט היומי” 

וגם לקבוצה ” התפריט היומי” 

כאן קישור לאינסטגרם שלי בואו לעקוב ושתפו חברים !

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments