קרקר בריאות – מתכון היסטרי !

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

הכנתי קרקר בריאות מתכון היסטרי פשוט

לא להאמין – הוא ללא גלוטן עם מרכיבים בריאים ויוצא טעים ברמות

מעולה כנשנוש מלוח , כפחמימה בארוחה דיאטטית או סתם כשתופס אתכם קצת רעב.

ההכנה שלו קלה ומהירה והתוצאה פשוט וואוו

אין צורך בשום קמח מיוחד , כל המצרכים יש להשיג בחנויות תבלינים רגילות

המצרכים –

1/3 כוס זרעי פשתן

רבע כוס שומשום (מלא עדיף)

רבע כוס גרעיני חמנייה

רבע כוס גרעיני דלעת

רבע כוס סובין שיבולת שועל

רבע כוס קמח כוסמת (טוחנים כוסמת ירוקה לקמח במטחנת תבלינים )

אפשר להשתמש בקמח שיבולת שועל או בקוואקר או כל קמח אחר במקום .

כף קצח

חצי כפית מלח

כף שמן זית

כ- כוס מים

אופן ההכנה –

מערבבים את כל המרכיבים ומשאירים לחצי שעה בצד.

מערבבים שוב  ומשטחים על גבי נייר אפייה בתבנית גדולה של התנור.

העובי צריך להיות דק דק. כדי שיהיה קל לשטח , שמתי נייר אפייה גם מעל התערובת ורידדתי בעזרת מערוך.

מכניסים לאפייה 170 מעלות לאחר 10 דקות מוציאים ומסמנים בגלגלת פיצה חתכים ,ממשיכים באפייה עוד כרבע שעה ,אחר כך מורידים ל- 150 לעוד כרבע שעה עד שהקרקרים ממש מתייבשים .

קראנצ’י טעים וכדאי להכין !

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments