קציצות טעימות בשילוב כרובית, תרד, כרשה וחזה עוף טחון.
יצאו קציצות רכות בטעם נפלא .
ערבוב של תערובת הכרובית עם חזה העוף נותנת אווריריות מעולה לקציצת עוף רגילה.
אפשר להכין גם ללא חזה העוף קציצות צמחוניות.
הכנתי גם אותן ויצאו מעולות ?
↵
המצרכים –
חצי כרובית בינונית
חצי כרשה בינונית
בצל קטן
פרוסת לחם רטובה סחוטה
כוס דחוסה עלי תרד טריים
ביצה
2 כפות פירורי לחם
250 גר' חזה עוף טחון
מלח, פלפל
מעט שמן לטיגון
מפרקים את הכרובית לפרחים, מכניסים למיקרו לריכוך כ-4 דקות
לאחר שהתקררה מעט טוחנים (בפולסים) את הכרובית במעבד מזון.
לפירורים גסים.
חולטים את התרד במיקרו כדקה. קוצצים היטב.
מכניסים את הכרשה למיקרו ל-2 דקות בישול.
במעבד מזון קוצצים – כרשה, בצל ופרוסת הלחם לתערובת חלקה.
מניחים את כל המצרכים בקערה. מוסיפים את התבלינים ,פרורי הלחם והביצה.
אפשר להכין מהתערובת קציצות צמחוניות.
לקציצות צמחוניות – צפו את הקציצה בפירורי לחם לפני הטיגון.
משלבים את חזה העוף לתערובת
מחמים מחבת טפלון רחבה עם מעט שמן.
מטגנים את הקציצות עד הזהבה יפה .
בתאבון!
↵
הקציצות הצמחוניות-