קליפות הדרים / תפוזים מסוכרות -המדריך המלא להכנה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

מתכון לקליפות הדרים / תפוזים מסוכרות

שיטה קלה ולדעתי הכי טובה להכנת קליפות הדרים מסוכרות.

לקראת סוף עונת ההדרים אני מכינה קופסא מלאה של כאלה קליפות מסוכרות.

הן משמשות אותי במאפים שלי ובקישוט קינוחים.

אני מאוד אוהבת את ניחוח ההדרים בתוך הקינוחים שלי.

כמעט בכל עוגה ועוגיה יש אצלי גרידה של לימון או תפוז.

קליפות ההדרים המסוכרות הן עוד שדרוג מעולה למאפים,וכמו כן נשמרות בקופסה אטומה לזמן ממושך.

אז בואו להכין ממש כיף שיש כאלה במזווה.

כדאי ומומלץ להשיג את הלימונים והתפוזים בלאדי מהעץ

לבחור אותם בשרניים .

איך מכינים קליפות הדרים מסוכרות ? – המדריך המלא להכנה 

המצרכים –

קליפות של 2-3 לימונים גדולם בשרניים

2-3 תפוזים גדולים

כוס סוכר

כוס וחצי מים

אופן ההכנה –

  • מקלפים את התפוזים והלימונים.
  • מסירים את השכבה הלבנה ומשאירים כמעט רק את השכבה החיצונית .
  • פורסים בעזרת סכין חדה לשרוכים דקים דקים .
  • מרתיחים מים בסיר ומכניסים את הקליפות ל- 5 דקות בישול.
  • שופכים את המים ומרתיחים שוב . חוזרים על הפעולה שוב.
  • אחרי שהרתחנו 3 פעמים מחממים כוס וחצי מים עם הסוכר עד לקבלת סירופ סמיך.
  • מכניסים את הקליפות שבישלנו לתוך הסירופ ומבשלים כ- 20 דקות.
  • מסננים את הנוזלים (את הסירופ לא זורקים- שומרים בצנצנת במקרר – משמש להברשת מאפי שמרים או הרטבה של עוגות סולת )
  • מניחים בתבנית גדולה נייר אפייה. מפזרים את שרוכי קליפות ההדרים מעל הנייר.
  • מניחים לקליפות להתייבש 3-4 ימים.
  • לאחר שבדקנו שהתייבשו היטב – אפשר לאחסן בקופסא אטומה

קליפות הדרים מסוכרות

זה פשוט נפלא

רוצו להכין !

מתכון מופלא לקליפות הדרים – המדריך המלא להכנה 

 

כאן המתכונים לכל העוגות והמאפים שלי 

 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 מתנות קטנות האינסטגרם 

נכנסים ועושים Follow לעמוד !

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים  והתמונות המצולמות באתר,

הן קניינה הבלעדי של “מתנות קטנות” בלוג אוכל.

מוגנות ע”י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments