קוביות סלמון בציפוי פריך – זה כל כך טעים, רוצו להכין

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

קוביות סלמון בציפוי פריך זה מעדן טעים שכדאי לכם להכין.

בדיוק כמו שמכינים שניצל אפוי עם מעטה פירורי לחם ותבלינים – יוצא נהדר .

מנה מעולה לארוחת צהריים קייצית שמכינים ב-כמה דקות עבודה.

באחד מימי השבוע הבן שלי שולח לי סרטון שראה באינסטוש.

“אמא תראי מה קובי אדרי עשה עם סלמון – תכיני לי גם כזה ”

אז ראיתי את הסרטון והכנתי … לא בדיוק אותו הדבר אבל מאוד דומה.

אז תודה לקובי אדרי על ההשראה .

הכנתי בסגנון שלי וכמובן בתנור, כמו שאני מכינה את השניצל בתנור שלי.

סלמון טרי חתוך לקוביות – מתבלים בתבלינים שאתם אוהבים.

מצפים בפירורי לחם ולתנור. ממש לכמה דקות

המצרכים- 2 מנות

500-400 גר’ קוביות פילה סלמון טרי

כפית פפריקה

חצי כפית שום גבישי

פלפל שחור

מעט מלח

כפית מיץ לימון

כף שמן זית

כף סויה/טריאקי

כפית מיונז או חרדל

מעט בזיליקום יבש

ביצה קטנה

קערה עם כוס פירורי לחם – לערבב עם 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה –

מערבבים את כל התבלינים יחד בקערה עם הביצה ושמן זית.

מעבירים את קוביות הסלמון לקערה .

מצפים מכל הצדדים היטב.

מעבירים לפירורי הלחם ומצפים את הקוביות .

מניחים על ניר אפיה משומן מעט ומזלפים עוד טיפות שמן זית גם מלמעלה.

מכניסים לתנור מחומם על 190 מעלות  ל- 10 דקות.

מגישים עם מיונז – איולי שאוהבים

ערבבתי מיונז עם כפית חרדל וכפית פסטו.

מגישים עם פוטטוס יחד זה ארוחה מהסרטים.

כמובן שאם תרצו , אפשר גם לטגן את קוביות הסלמון

 

מתכונים לארוחות השבת 

רוצים לקבל את המתכונים שלי ישירות לנייד ?

קשר אישי לכל שאלה – מצטרפים כאן לקבוצת ווטסאפ 

מצטרפים אלי לעמוד שלי כאן –  באינסטגרם 

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments