
קוביות סלמון בציפוי פריך זה מעדן טעים שכדאי לכם להכין.
בדיוק כמו שמכינים שניצל אפוי עם מעטה פירורי לחם ותבלינים – יוצא נהדר .
מנה מעולה לארוחת צהריים קייצית שמכינים ב-כמה דקות עבודה.
באחד מימי השבוע הבן שלי שולח לי סרטון שראה באינסטוש.
“אמא תראי מה קובי אדרי עשה עם סלמון – תכיני לי גם כזה ”
אז ראיתי את הסרטון והכנתי … לא בדיוק אותו הדבר אבל מאוד דומה.
אז תודה לקובי אדרי על ההשראה .
הכנתי בסגנון שלי וכמובן בתנור, כמו שאני מכינה את השניצל בתנור שלי.
סלמון טרי חתוך לקוביות – מתבלים בתבלינים שאתם אוהבים.
מצפים בפירורי לחם ולתנור. ממש לכמה דקות
המצרכים- 2 מנות
500-400 גר’ קוביות פילה סלמון טרי
כפית פפריקה
חצי כפית שום גבישי
פלפל שחור
מעט מלח
כפית מיץ לימון
כף שמן זית
כף סויה/טריאקי
כפית מיונז או חרדל
מעט בזיליקום יבש
ביצה קטנה
קערה עם כוס פירורי לחם – לערבב עם 4 כפות שמן זית
אופן ההכנה –
מערבבים את כל התבלינים יחד בקערה עם הביצה ושמן זית.
מעבירים את קוביות הסלמון לקערה .
מצפים מכל הצדדים היטב.
מעבירים לפירורי הלחם ומצפים את הקוביות .
מניחים על ניר אפיה משומן מעט ומזלפים עוד טיפות שמן זית גם מלמעלה.
מכניסים לתנור מחומם על 190 מעלות ל- 10 דקות.
מגישים עם מיונז – איולי שאוהבים
ערבבתי מיונז עם כפית חרדל וכפית פסטו.
מגישים עם פוטטוס יחד זה ארוחה מהסרטים.
כמובן שאם תרצו , אפשר גם לטגן את קוביות הסלמון
מתכונים לארוחות השבת
רוצים לקבל את המתכונים שלי ישירות לנייד ?
קשר אישי לכל שאלה – מצטרפים כאן לקבוצת ווטסאפ
מצטרפים אלי לעמוד שלי כאן – באינסטגרם
וגם בפייסבוק בקבוצת התפריט היומי
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
וגם מוזמנים ל – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני