קבב דג דניס טרי, מעודן וטעים.
מונח על רוטב עגבניות ופלפלים חלבי עדין,
הרוטב משתלב נפלא עם הקבב, לביס מושלם.
הכנתי את הקבב מפילה דניס טרי.
אפשר להכין את הקבב מכל סוג דג אחר שאוהבים רק שיהיה טרי!
אני אוהבת את הטעם העדין של הדניס.
בואו להכין, מנה קלה ומרשימה !
המצרכים- מנה ל- 4
כ-400 ג"ר פילה דניס נקי מעצמות
1 בצל סגול קצוץ
חופן נדיב פטרוזיליה קצוצה/ כוסברה
2 פרוסות לחם רטוב רק החלק הלבן
1/2 פלפל חריף
מלח, פלפל לפי טעם
חצי לימון מגורד/או כפית לימון כבוש
כפית מיץ לימון
הרוטב-
כף חמאה/ לפרווה להחליף בשמן זית
2 עגבניות בשלות קלופות
בצל קצוץ
1/2 פלפל אדום
3 שיני שום חתוכות
מעט עלי אורגנו
מלח, פלפל
קורט סוכר לאיזון טעמים
1/4 כוס שמנת מתוקה/צמחית
מתחילים בהכנת תערובת הקבב-
קוצצים את פילה הדג דק דק בסכין חדה.
מוסיפים את שאר המרכיבים.
מערבבים את התערובת היטב ומניחים לספיגת טעמים .
מכינים את הרוטב-
מניחים בסיר את החמאה והבצל הקצוץ. מאדים מעט ומוסיפים את
העגבניה,שום,פלפל ותבלינים. מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כ5-8 דקות.
מעבירים את התערובת לבלנדר וטוחנים למחית חלקה.
משלבים את השמנת.
אם רוצים רוטב חלק אפשר לסנן.
הרכבת המנה-
מחממים מחבת טפלון עם כף שמן זית.
מניחים את הקבבים וצולים כשתי דקות מכל צד.
במחבת אחרת מניחים את הרוטב.
מעבירים את הקבבים הצלויים לרוטב, מחממים כשתי דקות ומגישים 🙂
מנה מופלאה ,טעימה ומרשימה
בתאבון!
זה מושלם <3
אהבתם את המתכון ?
אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,
אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – "מתנות קטנות התפריט היומי "
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ?
בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם
ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !