
פבלובה קרם פיסטוק ורוטב פירות יער שילוב מושלם של טעמים
וזהו גם קינוח מושלם ללא גלוטן.
פבלובה מכילה בסה”כ 2 מרכיבים ממש קל להכין ופיתרון מושלם לניצול של חלבונים שנשארו וגם קינוח רושם מעולה -מתאים לפסח ללא גלוטן ללא קמח ובקלות הופך גם פרווה.
*במידה ואין לכם מחית פיסטוק אפשר להכין בלי .
המצרכים-
4 חלבונים שזה כ-150 גרם
240 גרם סוכר
קורט מלח
לקרם פיסטוק-
שמנת מתוקה אריזה 250 גר’/פרווה
1/4 כוס חלב/לפרווה חלב צמחי או מים
2 כפות אינסטנט וניל
כף גדושה מחית פיסטוק.
לרוטב פירות יער-
150 גרם פירות יער (השתמשתי בקפואים)
2 כפות סוכר
רבע כוס מים
חצי כפית קורנפלור
לקישוט-
חופן פיסטוקים גרוסים
אופן ההכנה –
מערבבים את החלבונים עם הסוכר בקערת המיקסר ושמים על סיר עם מים חמים (בן מארי).
טורפים כמה דקות בעזרת מטרפה עד שהסוכר נמס .
מעבירים את הקערה למיקסר מוסיפים קורט מלח ומקציפים לקצף חזק ויציב (8-10 דקות)
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים פבלובות קטנות (אפשר גם אחת גדולה )על נייר אפייה כשמשאירים באמצע מקום למילוי של הקרם.
מכניסים לאפייה שעתיים וחצי על חום 90 מעלות.
מוציאים ומקררים היטב – (אפשר להכין מראש ולאחסן בקופסה עד להגשה )
הכנת הקרם-
מקציפים במיקסר שמנת אינסטנט וחלב ומוסיפים בסוף גם את מחית הפיסטוק.
מכינים את רוטב פירות היער-
מבשלים בסיר את כל המרכיבים כ- 5 דקות בוחשים עד שהרוטב טיפה מסמיך.
להגשה –
ממלאים את הפבלובה בקרם פיסטוק
מזלפים ומקשטים ברוטב של פירות היער ומקשטים בפיסטוקים גרוסים.
מצטרפים לעמוד שלי באינסטגרם – מלא סירטונים ומתכונים גם שם
מתנות קטנות האינסטגרם
רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
ווטסאפ גם כאן
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
מתכון טופ , ממליץ מאוד , תנסו את זה ואאאו …