פבלובה קרם פיסטוק ורוטב פירות יער שילוב מושלם של טעמים וקינוח מושלם ללא גלוטן

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

פבלובה קרם פיסטוק ורוטב פירות יער שילוב מושלם של טעמים

וזהו גם קינוח מושלם ללא גלוטן.

פבלובה מכילה בסה"כ 2 מרכיבים ממש קל להכין ופיתרון מושלם לניצול של חלבונים שנשארו  וגם קינוח רושם מעולה -מתאים לפסח ללא גלוטן ללא קמח ובקלות הופך גם פרווה.

*במידה ואין לכם מחית פיסטוק אפשר להכין בלי .

המצרכים-

4 חלבונים שזה כ-150 גרם

240 גרם סוכר

קורט מלח

לקרם פיסטוק-

שמנת מתוקה אריזה 250 גר'/פרווה

1/4 כוס חלב/לפרווה חלב צמחי או מים

2 כפות אינסטנט וניל

כף גדושה מחית פיסטוק.

לרוטב פירות יער-

150 גרם פירות יער (השתמשתי בקפואים)

2 כפות סוכר

רבע כוס מים

חצי כפית קורנפלור

לקישוט-

חופן פיסטוקים גרוסים

אופן ההכנה –

מערבבים את החלבונים עם הסוכר בקערת המיקסר ושמים על סיר עם מים חמים (בן מארי).

טורפים כמה דקות בעזרת מטרפה עד שהסוכר נמס .

מעבירים את הקערה למיקסר מוסיפים קורט מלח ומקציפים לקצף חזק ויציב (8-10 דקות)

מעבירים לשקית זילוף ומזלפים פבלובות קטנות (אפשר גם אחת גדולה )על נייר אפייה כשמשאירים באמצע מקום למילוי של הקרם.

מכניסים לאפייה שעתיים וחצי על חום 90 מעלות.

מוציאים ומקררים היטב – (אפשר להכין מראש ולאחסן בקופסה עד להגשה )

הכנת הקרם-

מקציפים במיקסר שמנת אינסטנט וחלב ומוסיפים בסוף גם את מחית הפיסטוק.

מכינים את רוטב פירות היער-

מבשלים בסיר את כל המרכיבים כ- 5 דקות בוחשים עד שהרוטב טיפה מסמיך.

להגשה –

ממלאים את הפבלובה בקרם פיסטוק

מזלפים ומקשטים ברוטב של פירות היער ומקשטים בפיסטוקים גרוסים.

 

מצטרפים לעמוד שלי באינסטגרם – מלא סירטונים ומתכונים גם שם

מתנות קטנות האינסטגרם 

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי 

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט

פבלובה קרם פיסטוק ורוטב פירות יער שילוב מושלם של טעמים וקינוח מושלם ללא גלוטן

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments