עוגה בחושה קלה וטעימה .
עוגה רכה עסיסית ,עם ארומה נהדרת.
זו עוגה מפנקת שתכינו בכמה דקות
פתרון מצוין לתפוחים ישנים שנמצאים במקרר .
אצלי תמיד נשארים כאלה ,השבוע הכנתי את העוגה הזו והיא הייתה פשוט נהדרת וטעימה
העוגה גם פרווה כך שתתאים לקינוח ארוחות השבת
כמה דקות עבודה ולתנור !
לתבנית אינגליש סטנדרטית
רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים
המצרכים-
2 ביצים
1/3 כוס סוכר
רבע כוס דבש או סילאן
1/3 כוס שמן
2 תפוחים- פינק ליידי או זהוב
גרידה של תפוז או לימון
שקית סוכר וניל
קורט מלח
כפית קינמון
קורט ציפורן(לא חובה – אני אוהבת )
כוס קמח שיפון (אפשר קמח רגיל- אני אוהבת להשתמש בקמח שיפון)
חצי שקית אבקת אפייה
רבע כוס אגוזי מלך גרוסים גס
אפשר חופן חמוציות או צימוקים
אופן ההכנה –
קולפים תפוחים וחותכים לקוביות.
מערבבים עם מטריפה בקערה ביצים עם סוכר ווניל.
מוסיפים סילאן או דבש ושמן טורפים היטב ומוסיפים את הקמח והקינמון עם אבקת אפייה .
כשהתערובת חלקה מוסיפים את התפוחים והאגוזים מערבבים היטב ומעבירים לתבנית.
אפייה על 180 מעלות כחצי שעה או 40 דקות .
ממליצה לבדוק עם קיסם למרכז העוגה.
לסיום אפשר לזלף מעט מייפל למעלה ביציאה מהתנור.
עוגה שווה ונהדרת.
העמוד שלי באינסטגרם
היי, אני מבקשת למחוק את שמי מרשימת המייל שלכם, אינני מוצאת בכל העמוד מקום למחיקה. תודה רבה