עוגת תפוחים ודבש – 5 דקות ולתנור !

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגה בחושה קלה וטעימה .

עוגה רכה עסיסית ,עם ארומה נהדרת.

זו עוגה מפנקת שתכינו בכמה דקות 

פתרון מצוין לתפוחים ישנים שנמצאים במקרר .

אצלי תמיד נשארים כאלה ,השבוע הכנתי את העוגה הזו והיא הייתה פשוט נהדרת וטעימה

העוגה גם פרווה כך שתתאים לקינוח ארוחות השבת 

כמה דקות עבודה ולתנור !

לתבנית אינגליש סטנדרטית 

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

 

 

 

המצרכים- 

2 ביצים 

1/3 כוס סוכר 

רבע כוס דבש או סילאן 

1/3 כוס שמן 

2 תפוחים- פינק ליידי או זהוב 

גרידה של תפוז או לימון

שקית סוכר וניל 

קורט מלח 

כפית קינמון

קורט ציפורן(לא חובה – אני אוהבת )

כוס קמח שיפון (אפשר קמח רגיל- אני אוהבת להשתמש בקמח שיפון)

חצי שקית אבקת אפייה

רבע כוס אגוזי מלך גרוסים גס

אפשר חופן חמוציות או צימוקים 

אופן ההכנה –

קולפים תפוחים וחותכים לקוביות.

מערבבים עם מטריפה בקערה ביצים עם סוכר ווניל.

מוסיפים סילאן או דבש ושמן טורפים היטב ומוסיפים את הקמח והקינמון עם אבקת אפייה .

כשהתערובת חלקה מוסיפים את התפוחים והאגוזים מערבבים היטב ומעבירים לתבנית.

אפייה על 180 מעלות כחצי שעה או 40 דקות .

ממליצה לבדוק עם קיסם למרכז העוגה.

לסיום אפשר לזלף מעט מייפל למעלה ביציאה מהתנור.

עוגה שווה ונהדרת.

העמוד שלי באינסטגרם 

 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

Subscribe
Notify of
1 תגובה
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
נבמ
1 month ago

היי, אני מבקשת למחוק את שמי מרשימת המייל שלכם, אינני מוצאת בכל העמוד מקום למחיקה. תודה רבה