עוגת תפוחים בחושה – מתכון קל ומנצח

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגת תפוחים בחושה ועשירה, עם תוספת אגוזים וצימוקים

עוגה מהממת וממש קלה להכנה.

כשאני רוצה להכין עוגה קלילה לשבת ולקינוח ארוחות אני מכינה את העוגה הזו.

טעימה ורכה ואין אחד שלא אוהב אותה.

מבוססת על עוגת הילדות שלי מהספר של נירה שויאר עוגת תפוחים ואגוזים

עם שינויים קטנים שלי.

קערה אחת ומטרפה ! 10 דקות עבודה ולתנור

בואו להכין ,

את העוגה הכנתי פרווה לארוחת שבת לכן השתמשתי בנטורינה במקום בחמאה

מכינים תבנית 26

מרפדים את התבנית בנייר אפייה – ממליצה לכם להשתמש בנייר אפייה לעוגות על כל תבנית

לפני שמתחילים חשוב מאוד  – נכנסים לעמוד שלי באינסטגרם ולוחצים על Follow

עוגת תפוחים בחושה – מתכון קל ומנצח

המצרכים-

250 גר' קמח (כוס ו 3/4)

קורט מלח

שקית אבקת אפייה

200 גר' נטורינה לפרווה או חמאה לחלבי

5 תפוחי עץ מסוג פינק ליידי או גראנד או זהוב

שקית סוכר וניל

2 ביצים

3/4 כוס סוכר

כפית גרידה מלימון

3/4 כוס אגוזים קצוצים גס

1/4 כוס צימוקים

אופן ההכנה –

מחממים תנור ל- 180 מעלות

  • קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות. מזלפים חצי לימון ומשהים בצד.
  • טורפים היטב את הביצים עם הסוכר,מלח, נטורינה, גרידה של לימון  ווניל.
  • מערבבים את כל המצרכים היבשים ,אגוזים וצימוקים.
  • משלבים את תערובת הקמח לקערת עם תערובת הביצים.
  • משלבים גם את התפוחים.
  • מערבבים לתערובת אחידה.
  • מעבירים לתבנית מעל נייר האפייה.
  • מכניסים לתנור לאפייה של כשעה

אוהבים תפוחים ?

כאן מתכונים לעוגות התפוחים שלי 

עוגת תפוחים בחושה, נוסטלגית כמו של פעם – מתכון קל ומנצח

מתכונים לעוגות בחושות וקלות 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 מתנות קטנות האינסטגרם 

נכנסים ועושים Follow לעמוד !

 

* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים  והתמונות המצולמות באתר,

הן קניינה הבלעדי של "מתנות קטנות" בלוג אוכל.

מוגנות ע"י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.

תגובות

תגובות