עוגת בננות עם שוקולד כמה קל ככה טעים – Banana Bread

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגת בננות או כפי שהאמריקאים מכנים אותה – לחם בננות –  Banana Bread.

אחותי לימור התארחה אצלי אתמול לארוחת צהריים והביאה קינוח.

“הבאתי בננה ברד – מה זה קל להכין …” מיד צילמתי וכתבתי את המתכון .

לימור התגוררה בארה”ב כמה שנים וזה מה שהייתה מכינה שם הרבה בהשראת האמריקאים.

וגם כאן כשנשארות בננות בשלות ואף אחד לא אוכל.

זה קורה די הרבה … אין כמו עוגת בננה טובה וריחנית.

תודה לימי על העוגה הטעימה והמתכון .

אז בואו לבחוש – העוגה טעימה מאוד בגרסה הזו חלבית עם חמאה וחלב

תרצו להחליף לפרווה תוכלו עם שמן ומיץ

המצרכים-

3 ביצים

3/4 כוס סוכר דמררה או רגיל

1/3 כוס חלב

120 גר’ חמאה רכה

כוס וחצי קמח תופח

שקית סוכר וניל

קורט מלח

3 בננות בשלות מעוכות

כחצי כוס שוקולד גרוס או מגורד -אפשר לערבב סוגי שוקולד

אופציה – להוסיף גם

כפית קינמון

חופן אגוזים

אופן ההכנה –

מועכים את הבננות.

טורפים בקערה ביצים וסוכר מוסיפים וניל מלח, בננות ואחר כך את הקמח.

לאחר שהבלילה אחידה וחלקה . מוסיפים את השוקולד ומערבבים להטמעה.

מעבירים לתבנית 26 או 24 .

אפייה  175 מעלות 40 דקות עד שהעוגה יציבה.

אבקת סוכר ומגישים אפילו קצת חמים זה טעים ..

מתכונים לארוחות השבת 

רוצים לקבל את המתכונים שלי ישירות לנייד ?

מצטרפים כאן לקבוצת ווטסאפ 

מצטרפים אלי לעמוד שלי כאן –  באינסטגרם 

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

כאן עוד מתכונים לעוגות עם פרי 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments