עוגת בננה תפוז טחינה – שילוב הטעמים המושלם

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

הכנתי עוגה קלה ומהירה.

בחושה עם טעמים שאני מתחברת ואוהבת.

תפוז, טחינה בננה ומייפל.

יש בננות בשלות בסלסלה?

לא זורקים!  , זה זהבב מתוק .

מועכים ומכינים עוגה ב- 5 דקות עבודה

עוגה אחת בתבנית אינגליש קייק

המצרכים –

2 ביצים
2 בננות בשלות מעוכות
1/3 כוס סוכר
רבע כוס סילאן
2 כפות טחינה
גרידה מתפוז
1/3 כוס שמן
קורט מלח
כפית קינמון
שליש כוס מיץ תפוזים
רבע כוס קמח שקדים
כוס + כף גדושה קמח
כפית גדושה אבקת אפייה

אופן ההכנה –
לערבב הכל לפי הסדר בקערה עם מטרפה .

כשהתערובת אחידה מעבירים
לתבנית אינגליש ,

מפזרים (אם אוהבים) קצת אגוזי לוז/או מלך מרוסקים למעלה.
אפייה של 40 דקות
תנור מחומם על 180 מעלות.

כשהעוגה יוצאת מהתנור
מזלפים במייפל שנותן עסיסיות וגם המון טעם .

מוזמנים לאינסטגרם שלי שם תוכלו לראות את כל הסרטונים שלי

 מתנות קטנות האינסטגרם 

סרטון של העוגה 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

Subscribe
Notify of
3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ניצן
1 year ago

היי, תודה על המתכון! עוגה ממש טעימה
כמה זמן ניתן לשמור במקרר?

אילנה אביב הרשקוביץ
1 year ago

היי, רציתי לבדוק אם אפשר במקום הקמח להכניס קמח שקדים מלא ובאיזה כמות. תודה