עוגיות שקדים שוקו וניל מסובבות ספירלה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגיות שקדים שוקו וניל בשני צבעים מסובבות בצורת ספירלה – מהירות וטעימות .

מכינים את הבצק ומיד אפשר לגלגל את העוגיות ולהכניס לאפייה קצרה.

גם טעימות וגם יפות במיוחד הילדים אהבו.

עוגיות שקדים שוקו וניל מעוצבות בצורת ספירלה .

אם אני מכינה אותן בגירסה פרווה , מחליפה חמאה בנטורינה.

המצרכים –

200 גר' חמאה/נטורינה לפרווה

2 כוסות קמח

קורט של אבקת אפייה (רבע כפית)

100 גר' אבקת סוכר

100 גר' שקדים טחונים

חלמון

כפית מחית וניל או 2 שקיות סוכר וניל

קורט מלח

מעט גרידה של לימון

1-2 כפות מים

כף קקאו

אופן ההכנה –

  • במעבד מזון או במיקסר מניחים את החמאה/נטורינה הסוכר והקמחים ומעבדים לתערובת פירורית.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד הקקאו. במידה ולא מתאחד  מוסיפים כף מים.
  • מחלקים את הבצק ל- 2 .
  • לחלק אחד מוסיפים את הקקאו ולשים עד שהבצק הופך לאחיד בצבע שוקולד. אם יש צורך בנוזלים מוסיפים כמה טיפות של מים.

  • יוצרים מהבצקים כדורים קטנים בקוטר של ס"מ וחצי בערך.
  • מניחים על היד 6 כדורים – 3 מכל צבע ,צמודים זה לזה ומסובבים בצורת ספירלה ויוצרים עוגייה מסובבת. תוכלו לראות למטה בסרטון בדיוק איך הכנתי.
  • מניחים על נייר האפייה
  • מכניסים את התבנית לאפייה של 15-20 דקות 180 מעלות .

מתכונים מהירים וקלים 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי "

 מתנות קטנות האינסטגרם 

תגובות

תגובות