
עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
עוגיות שקדים שוקו וניל בשני צבעים מסובבות בצורת ספירלה – מהירות וטעימות .
מכינים את הבצק ומיד אפשר לגלגל את העוגיות ולהכניס לאפייה קצרה.
גם טעימות וגם יפות במיוחד הילדים אהבו.
עוגיות שקדים שוקו וניל מעוצבות בצורת ספירלה .
אם אני מכינה אותן בגירסה פרווה , מחליפה חמאה בנטורינה.
המצרכים –
200 גר’ חמאה/נטורינה לפרווה
2 כוסות קמח
קורט של אבקת אפייה (רבע כפית)
100 גר’ אבקת סוכר
100 גר’ שקדים טחונים
חלמון
כפית מחית וניל או 2 שקיות סוכר וניל
קורט מלח
מעט גרידה של לימון
1-2 כפות מים
כף קקאו
אופן ההכנה –
- במעבד מזון או במיקסר מניחים את החמאה/נטורינה הסוכר והקמחים ומעבדים לתערובת פירורית.
- מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד הקקאו. במידה ולא מתאחד מוסיפים כף מים.
- מחלקים את הבצק ל- 2 .
- לחלק אחד מוסיפים את הקקאו ולשים עד שהבצק הופך לאחיד בצבע שוקולד. אם יש צורך בנוזלים מוסיפים כמה טיפות של מים.
- יוצרים מהבצקים כדורים קטנים בקוטר של ס”מ וחצי בערך.
- מניחים על היד 6 כדורים – 3 מכל צבע ,צמודים זה לזה ומסובבים בצורת ספירלה ויוצרים עוגייה מסובבת. תוכלו לראות למטה בסרטון בדיוק איך הכנתי.
- מניחים על נייר האפייה
- מכניסים את התבנית לאפייה של 15-20 דקות 180 מעלות .
מתכונים מהירים וקלים
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
ווטסאפ גם כאן
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
מתנות קטנות האינסטגרם
Subscribe
Login
0 Comments
Newest