עוגיות שושנים במלית של בוטנים
עוגיות שוות ממש לכל אוהבי הבוטנים .
המתכון של שושני הקצף הנוסטלגיות שלי עם שינויים קטנים ומלית נהדרת של בוטנים טחונים .
אם אתם אוהבים בוטנים זו עוגייה ששוה לכם להכין.
עוגיות הקצף הן עוגיות מאוד אהובות אצלנו בבית .
מוסיפים בוטנים טחונים לתוך קצף החלבונים עם עוד כמה תבלינים טובים וזו הופכת להיות עוגייה ממש ממש טעימה ושווה.
המצרכים –
3 כוסות קמח תופח
200 גר’ חמאה
3/4 כוס סוכר
1 שקית וניל
קורט מלח
4 חלמונים
מעט גרד של תפוז
1/3 כוס שמנת מתוקה
המלית-
4 חלבונים
3/4 כוס סוכר
שקית אינסטנט פודינג וניל
200 גר’ בוטנים טחונים דק דק
חצי כפית קינמון
גרידה מתפוז
ממש קורט של ציפורן (לא חובה)
אופן ההכנה –
- מניחים במעבד מזון את החמאה והסוכר. מעבדים עם הקמח .
- משלבים ,חלמונים,וניל,מלח ,גרד תפוז,קרם קוקוס.
- מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
- מכניסים לקירור של כשעה.
- מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
- משלבים את אבקת האינסטנט פודינג.
- מערבבים לתוך הקצף את הבוטנים הטחונים עם התבלינים.
מחלקים את הבצק ל- 4
על משטח מקומח, מרדדים את הבצק לעלה דק כ- 30/40
מורחים רבע מקצף הבוטנים ומגלגלים לכרוכית.
מניחים על מגש את כל הכרוכיות ומכניסים למקפיא.
כשעה לפחות.
מחממים תנור ל- 170
חותכים לגודל הרצוי (כס”מ וחצי ) ומניחים על נייר אפייה.
מכניסים לתנור לאפייה של כ- 25 דקות או עד שרואים שהעוגיות מזהיבות .
מבחר ענק של מתכוני העוגיות שלי
יש לכם אינסטגרם?
אתם ממש מוזמנים לעמוד הטעים שלי באינסטגרם
בפייסבוק בקבוצת התפריט היומי – כדאי ושווה להצטרף !!! מתכונים חדשים והצעות לתפריט יומי מידי יום
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
ווטסאפ גם כאן
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
חזרה לדף הראשי !
* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים והתמונות המצולמות באתר,
הן קניינה הבלעדי של “מתנות קטנות” בלוג אוכל.
מוגנות ע”י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.