עוגיות שושנים עם בוטנים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגיות שושנים במלית של בוטנים

עוגיות שוות ממש לכל אוהבי הבוטנים .

המתכון של שושני הקצף הנוסטלגיות שלי עם שינויים קטנים ומלית נהדרת של בוטנים טחונים .

אם אתם אוהבים בוטנים זו עוגייה ששוה לכם להכין.

עוגיות הקצף הן עוגיות מאוד אהובות אצלנו בבית .

מוסיפים בוטנים טחונים לתוך קצף החלבונים עם עוד כמה תבלינים טובים וזו הופכת להיות עוגייה ממש ממש טעימה ושווה.

את העוגיות אפשר להכין גם פרווה וגם חלבי

המצרכים –

3 כוסות קמח תופח

200 גר' נטורינה /חמאה לחלבי

3/4  כוס סוכר

1 שקית וניל

קורט מלח

4 חלמונים

מעט גרד של תפוז

1/3 כוס קרם קוקוס/או שמנת מתוקה או חמוצה לחלבי

המלית-

4 חלבונים

3/4 כוס סוכר

שקית אינסטנט פודינג וניל

200 גר' בוטנים טחונים דק דק

חצי כפית קינמון

גרידה מתפוז

ממש קורט של ציפורן (לא חובה)

אופן ההכנה –

  • מניחים במעבד מזון את הנטורינה והסוכר. מעבדים עם הקמח .
  • משלבים ,חלמונים,וניל,מלח ,גרד תפוז,קרם קוקוס.
  • מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
  • מכניסים לקירור של כשעה.
  • מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
  • משלבים את אבקת האינסטנט פודינג.
  • מערבבים לתוך הקצף את הבוטנים הטחונים עם התבלינים.

מחלקים את הבצק ל- 4

על משטח מקומח, מרדדים את הבצק לעלה דק כ- 30/40

מורחים רבע מקצף הבוטנים ומגלגלים לכרוכית.

מניחים על מגש את כל הכרוכיות ומכניסים למקפיא.

כשעה לפחות.

מחממים תנור ל- 170

חותכים לגודל הרצוי (כס"מ וחצי ) ומניחים על נייר אפייה.

מכניסים לתנור לאפייה של כ- 25 דקות  או עד שרואים שהעוגיות מזהיבות .

 

מבחר ענק של מתכוני העוגיות שלי 

 יש לכם אינסטגרם?

אתם ממש מוזמנים לעמוד הטעים שלי  באינסטגרם 

 בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי – כדאי ושווה להצטרף !!! מתכונים חדשים והצעות לתפריט יומי מידי יום

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

ווטסאפ גם כאן 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

חזרה לדף הראשי !

* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים  והתמונות המצולמות באתר,

הן קניינה הבלעדי של "מתנות קטנות" בלוג אוכל.

מוגנות ע"י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.

 

תגובות

תגובות