
הכנתי עוגיות מגולגלות מהבצק הכי טעים שלי.
המילוי ממש מפתיע וטעים .
לכל אוהבי חמאת בוטנים ובכלל בוטנים .
הכנתי מילוי משגע.
בצק נמס לתוך הפה והעוגייה יוצאת מדהימה.
היא הופכת בקלות לעוגייה טבעונית – פרווה
עם נטורינה רגילה או נטורינה בטעם חמאה החדשה , התחליף
המועדף עלי והכי קרוב לחמאה.
עוגייה שווה במיוחד
המצרכים-
לבצק –
*כוס מדידה אוניברסלית
לבצק –
4 כוסות קמח (560 גרם )
שקית אבקת אפייה
שקית סוכר וניל
200 גר’נטורינה או נטורינה חמאה לפרווה/או חמאה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
קורט מלח
2 כפות סוכר
גרידה מלימון או תפוז
המילוי – מספיק ל- 2 כרוכיות
כוס חמאת בוטנים
חצי כוס אבקת סוכר
רבע כפית קינמון
גרידה מתפוז
כחצי כוס בוטנים קלויים גרוסים
אופן ההכנה –
הכנת הבצק –
- מכניסים את המצרכים למעבד מזון או מיקסר או בחישה בידיים.
- מעבד מפעילים בפולסים עד לקבלת בצק אחיד.
- מכניסים לקירור לשעה לפחות.
- מחלקים ל- 4
הכנת המילוי –
מערבבים את חמאת הבוטנים עם אבקת הסוכר.
מוסיפים קינמון.
פותחים את הבצק למלבן גדול .
מורחים מהמלית .מגרדים גרידה של תפוז מעל.
מפזרים חופן בוטנים גרוסים.
מגלגלים לכרוכית .
מעבירים לתבנית.
מכניסים את התבנית עם הכרוכיות למקרר לחצי שעה.
אחר כך פורסים לפרוסות יפות ומפזרים על גבי התבנית במרווחים.
אופים 170 מעלות 30 דקות או עד שרואים הזהבה קלה .
כמובן שאפשר להכין את העוגיות עם כל מילוי אחר
שוקולד תמרים ,ריבה וכו’
כל המתכונים פרווה
מתנות קטנות האינסטגרם
נכנסים ועושים Follow לעמוד !
כאן – מתכונים לארוחות השבת
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל
“מתנות קטנות בלוג אוכל “
אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר