עוגיות גרנולה קראנצ’יות מעולות ובתוכם משולבים פירות יבשים.
בעוגיות אפשר לשלב כל פרי יבש שיש לכם במזווה – רק חתוך דק.
וכן אגוזים שונים.
כמו כן את הקמח לעוגייה בריאה יותר, אפשר להחליף
בקמח שיפון או כוסמין.
הכי פשוט וקל הכנה,
המצרכים – 25 עוגיות
100 גר’ חמאה
3/4 כוס קמח רגיל/כוסמין
1/2 כוס סוכר חום
ביצה
קליפה מגורדת מחצי תפוז
1/4 כוס חלב
כוס גרנולה
חצי שקית אבקת אפייה
4-5 תמרים קצוצים
חופן צימוקים
חופן חמוציות
חופן אוכמניות מיובשות
חופן אגוזים קצוצים
חופן חתיכות שוקולד
מניחים חמאה רכה בקערה. משלבים ביצה, סוכר ,חלב וגרד תפוז.
מערבבים לתערובת אחידה
משלבים את הגרנולה.
מוסיפים פירות יבשים קמח ואבקת אפייה.
מערבבים למסה אחידה. מניחים את התערובת בצד לרבע שעה.
מחממים תנור ל- 170 מעלות.
מניחים כפות מהתערובת על נייר אפייה, ומשטחים מעט בעזרת ידיים לחות.
מכניסים לאפייה של כ- 20 דקות.
בתאבון !
אהבתם? הכנתם?
אשמח אם תכתבו פה למטה תגובה 🙂